AMERIKA NANIŠANILA RUSIJU ATOMSKIM BOMBAMA: Rusi upozorili na opasnost

Rezultati kompijuterske simulacije potvrđuju da je američka raketna odbrana usmerena protiv Rusije i Kine

  • 21

Sistem pritivraketne odbrane SAD stvara priliku za tajni raketni nuklearni napad protiv Rusije, saopštio je načelnik glavnog operativnog odeljenja generalštaba, general-pukovnik Viktor Poznikhir.

Rusi prave najveći nosač aviona na svetu, kao izazov Americi. Toliko je veliki da ima svoj poštanski broj!

- Prisustvo baza SAD sa raketama u Evropi, protivraketnih sistema u morima i okeanima u blizini Rusije stvara plodno tlo za izvođenje iznenadnog nuklearnog napada protiv Ruske Federacije - rekao je on.

Rezultati kompijuterske simulacije potvrđuju da je američka raketna odbrana usmerena protiv Rusije i Kine, izjavio je on.

- Ruski predstavnici su često apelovali na američku stranu, kako bi privukli njihovu pažnju na opasnost od globalnog sistema protivrakente odbrane, koji bi mogao da utiče na balans snaga u svetu. Ali činjenice su ignorisane. SAD tvrdi da njihov sistem protivraketne odbrane nije usmeren protiv Rusije i Kine. Ali rezultati kompijuterske simulacije svedoče suprotno - rekao je on.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Pukovnik je rekao da su druge zemlje primorane da preduzmu mere kao odgovor na akcije Vašingtona, prenosi inserbia.info.

- Nagomilavanje protivraketne odbrane SAD stimuliše trku u naoružanju, pre svega strateških oružja, što dovodi do toga da i druge zemlje preduzmu odgovarajuće vojne i tehničke mere - rekao je on.

Globalni sistem protivraketne odbrane predstavlja pretnju slobodnom korišćenju prostora od strane bilo koje zemlje, dodao je pukovnik.

Foto-ilustracija: Wikimedia/Federal Government of the United States, Tanjug/AP/RIA-Novosti Foto-ilustracija: Wikimedia/Federal Government of the United States, Tanjug/AP/RIA-Novosti

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    27. april 2017 | 19:13

    Zasto kina i indija cute. Zasto se ne udruze i kazu dosta vise. Ako se ne smirite mi cemo da vas smirimo

  • ХМ

    27. april 2017 | 20:35

    Ко из историје није ништа научио мора да је понавља. Са Русијом нико неће добити рат. Може само да буде четврти рат камењем и моткама наравно ко преживи

  • rajko

    27. april 2017 | 22:48

    Najvece zlo su masoni,a ne dzihadisti ili isis,borba protiv masona,jedino resenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA