UGINULA CICA SA DVA LICA: Živela 15 godina, a rekli su da će umreti pet dana posle rođenja! (FOTO) (VIDEO)

Stručnjaci su prognozirali da će živeti kratko, ali je maca ipak dokazala suprotno, uz pomoć dobre volje i brige veterinarske radnice, koja ju je povela svojoj kući 1999. godine kada je dovedena na eutanaziju

  • 6

Frenk i Lui (Frenkilui) je mačka koja je rođena sa dva lica, dvoja usta, dva nosa i tri plava oka, ali je uprkos tom svom strašnom defektu živela čak 15 godina. Veterinari na univerzitetu u Severnom Graftonu u SAD-u, sumnjaju da je životinja preminula zbog raka koji je uništavao njen organizam.

 

Ova mačka je ušla 2012. godine u Ginisovu knjigu rekorda kao najstarija jedinka svoje "vrste" - "Janus", koja je dobila ime po rimskom bogu koji je imao dva lica. Većina ovih stvorenja ne preživi rođenje, a mnogo njih se tokom svog kratkog života bori sa urođenim defektima.

 

 

Stručnjaci su prognozirali da će živeti samo 5 dana, ali je maca ipak dokazala suprotno, uz pomoć dobre volje i brige veterinarske radnice, koja ju je povela svojoj kući 1999. godine kada je dovedena na eutanaziju.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA