Ovo je najbolji automobil na svetu! (FOTO)

Žiri sastavljen od 75 automobilskih novinara iz 22 zemlje odlučio je da priznanje ode Mercedesu C klase jer on poseduje "visok nivo prefinjenosti i luksuza, kao i odlične vozne osobine, bezbednosne karakteristike i upravljivosti"

  • 14

Kao i svake godine, finale izbora za "Svetski automobil godine" (World Car of the Year) održano je na auto-salonu u Njujorku. Pobednik ove godine je Mercedes C klase.

Ovaj model automobila bio je ispred Ford Mustanga i VW Passata, a nemački proizvođač dominirao je na ovogodišnjem izboru, s obzirom da su još dva Mercedesova modela - S klasa Coupe i supersportski AMG GT, takođe trijmufovali u svojim kategorijama.

Žiri sastavljen od 75 automobilskih novinara iz 22 zemlje odlučio se da priznanje za najbolji svetski automobil pripadne C klasi, jer ovaj model poseduje "visok nivo prefinjenosti i luksuza, kao i odlične vozne osobine, bezbednosne karakteristike i upravljivosti".

Uspeh Mercedesa na ovogodišnjem izboru upotpunili su S klasa Coupe, koja je proglašena za najbolji luksuzni automobil 2015. u svetu, i model AMG GT, koji je osvojio nagradu za najbolji sportski automobil.

Foto: Wikimedia/M 93 Foto: Wikimedia/M 93

Sva tri nagrađena Mercedesova modela mogli su da vide posetioci nedavno završenog sajma automobila u Beogradu na izložbenim štandu ovog proizvođača

(Telegraf.rs / Izvor: b92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • yo

    4. april 2015 | 22:12

    Jeste i nema bolji, samo sto mi svi mozemo da gledamo samo, ili na internetu a mozda nekad i na ulici. Samo to

  • plavi safir

    5. april 2015 | 00:59

    Mercedes je to!!

  • iceman

    5. april 2015 | 00:41

    C klasa je nevjerovatno lijep auto ali ima jednu veliku manu-cijenu.ovaj auto spada u d segment tj u klasu bmw 3 ili audija a4 koji kostaju oko 30 hiljada dok je mercedes c klase 37-38 hiljada.Osnovna verzija audija a6 krece od 38 hiljada kao i bmw 520d.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA