MLADIĆ SE OŽENIO DEVOJČICOM (4): Kada vidite zbog čega, sigurno ćete ZAPLAKATI! (FOTO) (VIDEO)

- Želeo sam da pomognem svojoj pacijentkinji i da joj ulepšam bar jedan dan kojeg će se uvek sećati s osmehom. Znam da ja hoću - poručio je Met Hikling

  • 47

Devojčica po imenu Ebi, koja ima samo četiri godine i živi u Njujorku, boluje od akutne limfoblastinom leukemije, zloćudne bolesti koja uglavnom napada decu, ali se hrabro bori s njom.

Svoje dane Ebi trenutno provodi u dečijoj bolnici "Melodies", a za vreme svojih terapija, sprijateljila se sa Metom Hiklingom, medicinskim bratom, koji je postao omiljeni član osoblja.

Ovoj veoma pozitivnoj i optimističnoj devojčici se upravo on dopao, toliko da je poželela da se uda za njega.

Foto: Facebook/Amazing Abby Foto: Facebook/Amazing Abby

Svoju tajnu je otkrila majci, koja ju je prenelu Matu, a on se na iznenađenje svih oduševio.

Uz pomoć svojih kolega i devojčicine majke, Met je organizovao malo venčanje za njih dvoje, kojoj nisu nedostajali ni torta, ni prstenje, ali ni venčanica koja je napravljena specijalno za malenu Ebi.

Ona je bila oduševljenja i pristala je da se uda za svog omiljenog medicinskog brata.

Foto: Facebook/Amazing Abby Foto: Facebook/Amazing Abby

- Želeo sam da pomognem svojoj pacijentkinji i da joj ulepšam bar jedan dan kojeg će se uvek sećati s osmehom. Znam da ja hoću - poručio je Met.

Više fotografija sa njihovog večanja možete pogledati OVDE.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Dailymail.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • majla

    26. jul 2015 | 10:47

    Sta je glupo i bolesno? To sto je jedan decko resio da ulepsa jedan dan detetu koje je toliko tesko bolesno da se ne zna ni koliko ce da zivi? A koje pri tom svoje dane provodi u bolnici. Uzas koliko plitko razmisljate. Lepo kaze poslovica, zdrav bolesnog ne razume.

  • R

    26. jul 2015 | 07:32

    On je to ucinio jer je svestan da ona sa takvom bolescu nazalost nece jos dugo ziveti i bas lepo od njega svaka mu cast a njoj je ulepsao bar ostatak zivota . Neka im bog podari svu srecu to im ja od srca zelim !!!!!

  • Zdravlje za sve

    26. jul 2015 | 10:09

    Da li pojedinci koji komentarišu bar pročitaju tekst. To je sve bila igra za malu devojčicu, nije bilo pravo venčanje. Svaka čast medicinskom tehničaru na pravoj humanosti. Oni kojima je ovo "bolesno" treba malo sami da preispitaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA