VLADIMIR PUTIN IZ KLANA PUTIN: Internetom kruže "slike ruskog predsednika" od pre 100 godina! (FOTO)

Teoretičari zavere pokrenuli su, naravno, odmah priču da je njihov Vladimir mitsko biće, poput Konora Meklauda iz filma Gorštak, te da ovu planetu naseljava i uveseljava stotinama, ako ne i hiljadama godina

  • 14

Kakva smešna teorija zavere! Na društvenim mrežema pojavile su se slike iz 1920. i 1941. godine na kojima su osobe koje, mora se priznati, liče na aktuelnog ruskog predsednika.

Teoretičari zavere i pobornici teze da je Putin svemoćan, svevideći i besmrtan, pokrenuli su, naravno, odmah priču da je njihov Vladimir mitsko biće, poput Konora Meklauda iz filma Gorštak, te da ovu planetu naseljava i uveseljava stotinama, ako ne i hiljadama godina.

Naravno, ovu priču treba uzeti sa debelom rezervom, pošto pre 100 godina nisu postojali botoks i plastične operacije, koje ruski predsednik u poslednje vreme koristi kako bi očuvao privid mladosti.

Doduše, da ne grešimo dušu, ovo je trend među gotovo svim svetskim političarima, na čelu sa neprevaziđenim Silvijom Berluskonijem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA