NIJE IMAO PARA ZA KARTU, PA JE SEO NA BICIKL: Prošao pola sveta da bi je video, evo da li je vredelo! (FOTO)

Kumar je bio siromašni slikar iz Indije, koji nije imao dovoljno finansijskih sredstava za svoje obrazovanje, pa je rešio da ostane u svojoj državi i da u Nju Delhiju usavrši crtanje portreta. Šarlot je dolazila iz bogate švedske porodice, studirala je u Londonu i često putovala

  • 8

Kada je ljubav prava, ona ne poznaje granice! Ova rečenica je istinita u slučaju Šarlote Fon Šedvin iz Švedske i Padiumna Kumar Mahandia iz Indije koji su se slučajno upoznali i nikada nisu slutili da će to poznastvo biti zapravo ljubav za sva vremena!

 

Muž ju je naterao da se pogleda u ogledalo i ona se rasplakala. Ali, od sreće! (FOTO)

 

Kumar je bio siromašni slikar iz Indije, koji nije imao dovoljno finansijskih sredstava za svoje obrazovanje, pa je rešio da ostane u svojoj državi i da u Nju Delhiju usavrši crtanje portreta. Šarlot je dolazila iz bogate švedske porodice, studirala je u Londonu i često putovala.

 

Ona je 1975. godine, sa svojih 19 godina, rešila da otputuje u Indiju i na tom putovanju je srela Kumara, koji je nacrtao njen portret. Međutim, tada su proradile emocije, na prvi pogled. On je bio opijen njenim izgledom i jednostavnošću kojom pleni. Ljubav je planula, a par je rešio da se venča samo nekoliko dana nakon što su se upoznali.

 

Foto: Facebook/Dr P.K Mahanandia

Foto: Facebook/Dr P.K Mahanandia

 

Onda su usledili problemi. Šarlot je zamolila Kumara da krene put Švedske, međutim, to je bilo neizvodljivo jer nije imao dovoljno novca za avionsku kartu. Tada ih je život razdvojio. Međutim, ne zadugo.

 

Foto: Facebook/Dr P.K Mahanandia

Foto: Facebook/Dr P.K Mahanandia

 

Kumar je obećao da će doći kod nje, što je i ostvario. Prodao je sve svoje stvari i kupio polovan bicikl. Krenuo je na putovanje "oko sveta" i prošao Avganistan, Iran, Tursku, Bugarsku, Jugoslaviju, Nemačku, Austriju i Dansku.

 

Nakon 4 meseca i 3 nedelje stigao je u Švedsku.

 

 

Tu se njihova ljubavna priča i nastavila. Bogata devojka iz kraljevske porodice u Švedskoj, udala se za siromašnog Indijca, a njihova ljubav i danas, nakon 40 godina, još uvek traje! Kumara je postao ambasador svoje zemlje u Švedskoj, gde i živi sa svojom suprugom Šarlot i dvoje dece.

 

(Telegraf.rs / Izvor: i100.independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • fica

    15. decembar 2015 | 19:03

    Pa da sto mu nije dala pare za kartu,kad je iz kraljevske porodice?

  • Tiruliru

    15. decembar 2015 | 18:25

    Sto mu ona nije posudila novac ako je toliko imala zelju da dodje?

  • Roki

    15. decembar 2015 | 18:43

    Ne razumem,ako su se vencali u Indiji i ona je bila bogata, zbog cega je sama otisla, zasto mu nije kupila kartu i povela ga u Svedsku? Nego on jadnicak morao cak iz indije biciklom u Svedsku. To nije obostrana ljubav, to je samo njegova ljubav prema njoj. Mogla je da bira da ga povede ili ostane sa njim, a ona otisla sama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA