ZA DOBRO JUTRO: Pufnasto, pufnastije, najpufnastije, pas rase POMSKI (VIDEO)

Njihov temperament varira u zavisnosti od genetskog doprinosa roditelja, ali su pretežno inteligentna i izuzetno razigrana rasa

  • 9

Dobro jutro! Ukoliko neki pas nije osvoji vaše srce, ovaj sigurno hoće! Pomski je mešanac pomerijanca i haskija koji dostiže maksimalnu visinu svega 30 centimetara i težak je oko 13 kilograma i neodoljivo je sladak.

 

ZA DOBRO JUTRO: Devojčica ljubi svakog plišanog medveda na kog naiđe (VIDEO)

 

Prilikom ukrštanja ove dve rase, može doći do nepredvidivog budućeg izgleda štenaca, kao što je i kod pomskija slučaj. Naime, psi u jednom slučaju mogu da budu isti kao haski, samo manji, ili mogu više da liče na pomerijanca.

 

Njihov temperament varira u zavisnosti od genetskog doprinosa roditelja, ali su pretežno inteligentna i izuzetno razigrana rasa.

 

Pomski štenci se savetuju za ljude koji imaju malu decu, jer su veoma blagonakloni prema njima. Zabavni su i preslatki, a to je ono što je svakom detetu potrebno!

 

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način. Vikendom vas budimo u 8.00!

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA