PUTINOV MOĆNI BETMOBIL: Ruska oklopna zver je jača i od hamera! (FOTO) (VIDEO)

Direktor Federalne bezbednosne agencije, Aleksander Bortnikov, novo vozilo je lično pokazao Putinu i ministru odbrane Sergeju Šojguu koji su bili impresionirani

  • 5

Najnovije rusko vojno vozilo, koje je nezvanično nazvano "The Punisher", po izgledu neverovatno podseća na "betmobil". Oklopno vozilo predstavljeno je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, a mnogi stručnjaci smatraju da je "The Punisher" zapravo ruski odgovor američkom hameru.

PUTINOVA PODVODNA ČELIČNA AJKULA: Rusija pravi nuklerne podmornice-robote!

Direktor Federalne bezbednosne agencije, Aleksander Bortnikov, novo vozilo je lično pokazao Putinu i ministru odbrane Sergeju Šojguu koji su bili impresionirani.

Vozilo može da primi 10 osoba i u obliku je slova "V" kako bi bolje rasipao talase nastale od eksplozija i projektila.

"The Punisher" je opremljen "Class 6a" oklopom, dizajniran je za balističku zaštitu i ima otvore za puške sa strane, na zadnjim vratima kao i na krovu, a sedišta su raspoređena tako da vojnici imaju panoramski pregled svega što se oko njih dešava.

- Zahvaljujući vašim naporima uspeli smo da potisnemo aktivnost tajnih grupa koje su bile spremne da napadnu našu zemlju - izjavio je Putin.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA