OTKRIVENE MRAČNE TAJNE IZ ŽIVOTA PRINCEZE DAJANE: Evo kako ju je ponižavao princ Čarls zbog ljubavnice (FOTO)

Bivši šef obezbeđenja princeze Dajane otkrio je u svojoj novoj knjizi najintimnije detalje o sukobu pokojne omiljene princeze i ljubavnice njenog muža, Kamile

  • 27

Bivši šef obezbeđenja princeze Dajane, Ken Verfi, nedavno je objavio knjigu sećanja o princezi - "Pažljivo čuvana tajna". U njoj govori o svemu kroz šta je princeza prolazila i čemu je bila izložena u braku sa britanskim prestolonaslednikom, princom Čarlsom.

ZAŠTO JE ČARLS - PRINC OD VELSA? Sedam vekova stara tradicija koja će vas nasmejati (FOTO) (VIDEO)

Prenosimo odlomak koji se tiče upravo afere princa Čarlsa i Kamile:

"Iskreno verujem da princeza od Velsa nije otišla na rođendansko slavlje u kući ledi Anabel Goldsmit u Ričmondu, te večeri 1989. godine, kako bi se sukobila sa ljubavnicom svog muža.

Mislim da je jednostavno smatrala da treba da podrži princa Čarlsa. Ono što se tada dogodilo bilo je spontano, mnogi bi rekli i sasvim oprostivo, ali za mene koji sam bio zadužen za njeno obezbeđenje, bila je noćna mora.

Dajana nikada nije zvanično bila obaveštena o aferi svog supruga sa bivšom devojkom Kamilom Parker Bouls, ženom koju je smatrao svojom srodnom dušom. Nije bilo potrebe da joj kažu: sva posluga u kensingtonskoj palati je znala, i bilo je nemoguće da se ona pretvara da ne zna. Gotovo svi gosti na proslavi su znali. Slavlje je bilo u čast 40. rođendana Kamiline mlađe sestre Anabel Eliot. Na putu ka Ričmondu princ je Dajanu zadirkivao čitavim putem i jasno joj stavljao do znanja da nije srećan zbog njenog prisustva.

Sedeo sam na prednjem sedištu automobila, u tišini, i nisam bio siguran šta da očekujem od predstojeće večeri. Prethodno mi je Dajana rekla da nema nameru da se izljubi sa Kamilom kada se budu srele.

- Pružiću joj ruku i videti da li će je prihvatiti - rekla je princeza.

Foto: Profimedia Press Association/Teresa Foto: Profimedia Press Association/Teresa

Tada sam već dve godine bio u njenom policijskom obezbeđenju, i još godinu dana pre toga u obezbeđenju njenih sinova. Nije bilo neobično da mi poverava svoje strahove, priča o svojim emocijama. Verovala mi je.

Mnogi gosti nisu krili iznenađenje zbog njenog prisustva, ali ona je bila bez premca o tome da prikrije tuđu sramotu. Bio sam uveren da će sve biti u redu, i da bi moje prisustvo moglo samo da je ometa, pa sam se povukao u kuhinju.

Bio sam tamo oko 90 minuta, kada sam čuo princezin glas kako me doziva. Pojavila se uplakana i uznemirana, i rekla da su Čarls i Kamila nestali. Bila je odlučna u tome da ih nađe i suoči se sa njima, i želela je da ja budem pored nje.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Hoćeš li mi pomoći, Ken? Sada mi je zaista dosta. Neću da se ponaša tako prema meni u javnosti. Hoću odmah da razgovaram sa njom - rekla je.

Emotivni saveti nisu bili deo mog policijskog posla, ali sam se pitao da li je mudro da se napravi scena. Nisam želeo da budem uvučen u bračnu svađu u kojoj učestvuju prestolonaslednik, njegova supruga i njegova ljubavnica. I to u javnosti.

Ali nisam mogao da uverim Dajanu da ne treba to da čini. Odvela me je niz stepenice u podrum gde su se igrala deca. U jednom uglu sedeli su Čarls i Kamila, udubljeni u razgovor.

- Molim te, Ken, ne idi - rekla je tiho. Činilo se da joj moje prisustvo daje snagu za ono što je nameravala da kaže. Ali ja sam mislio da ne treba da prisustvujem intinmnoj svađi, izvinio sam se, i povukao u dno stepeništa. Cela situacija mi je izgledala neverovatno. Šta je trebalo Čarlsu i Kamili da se izdvajaju sa proslave na kojoj je među svim ljudima prisutna i princeza?

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

To je za nju bila neverovatna uvreda. Jedino logično objašnjenje je bilo da je princ mislio da njegovo odsustvo neće biti primećeno. Dajana se pojavila posle nekoliko minuta. Izgledala je gordo, držala je glavu visoko dok je ponovo ulazila na proslavu. Divio sam joj se zbog toga.

Čarls i Kamila pojavili su se par minuta kasnije, izgledali su potrešeno. Šta god da je Dajana rekla, činilo se da je pogodilo pravo u metu. Ostatak večeri kretali sus e odvojeno, kao da s eništa nije desilo, i tako su se pretvarali do ulaska u auto.

- Kako si to mogao da mi uradiš - pitala je Dajana bezbroj puta svog utihnulog muža. Ja sam sedeo na prednjem sedištu, u tišini, i gledao napred.

Dajana nije bila emotivno jaka. Sama mi je priznala da nije spavala te noći i da je plakala bez prestanka. Saosećao sam s njom. Bila je mlada žena i majka koja je očajnički želela da je njen muž voli.

Foto: Wikimedia/Gegodeju Foto: Wikimedia/Gegodeju

Princ nije bio loš čovek, ali je način na koji se te večeri ophodio prema Dajani - neoprostiv. Posle te večeri, Dajana je prestala da koristi eufemizme o "onoj ženi" i "njegovoj gospi". Ako bi je ikada i spomenula, Kamilu bi zvala "rotvajler". Ona nije odustala od borbe za naklonost svog muža, samo joj je više bilo muka da se bori svaki dan.

- Dođe vreme kada ti jednostavno više nije stalo - rekla mi je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂

    9. avgust 2016 | 17:21

    Iskreno ne znam ni šta je tražila sa onom klempavom rugobom !? Za njega i jeste kamila i ništa više! Kada je nastradala (ubijena!) iskreno mi je bilo žao i ostala mi je u baš lepom sećanju.

  • jevdokija

    9. avgust 2016 | 19:10

    Carls je cudoviste kao i njegova majka. Dajanu je ozenio samo da bi postao otac i udovoljio majci. Onu prokletu kravetinu, Kamilu je oduvek voleo jer je pijandura, prostakusa i seksualno izopacena kao i on. Jednom prilikom joj je (snimljen telefonat) rekao da bi najvise voleo da je njen tampon.....Dajana je imala pravo kad je nazvala rotvajlerom! Ostavila je muza s kojim ima odraslu decu da bi se posle Dajanine smrti udala za Kvazimoda od Velsa i postala kraljica pre nego sto crkne. Mrzim je od samog pocetka jer je razorila Dajanin brak i deci dusevno ubila zivu majku. Zelim joj svu "srecu" u bracnom zivotu kakvu je imala mlada, lepa, naivna Dajana!!!!Crkla dabogda!!!!!

  • Ma da

    9. avgust 2016 | 18:37

    Udali je mladu imala je snove. Sve su unistili i znali. Na nju gledali kso materijal za reprodukciju. Rasu im je ulepsala. A onaj rugoba nije mi jasno sto je divnu mladu zenu odbacio i sta mu je radila ona nakazna kamila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA