NAJVEĆI SERIJSKI UBICA U ISTORIJI: Čuvare proganja njegov zlobni osmeh, u ćeliju niko ne sme da uđe (FOTO)

Mnogi bi se složili da u svetu serijskih ubica Ted Bandi zauzima posebno mesto, a nakon što je zauvek sklonjen iza rešetaka, pa osuđen na smrtnu kaznu, svi oni ponadali su se da će to mesto ostati u prošlosti

  • 4

Utamničenje jednog od najmonstruoznijih ubica na svetu Teda Bandija, koji je od 1974. do 1978. godine terorisao američku naciju sve od severozapada ove zemlje, preko Jute, Kolorada i Floride, Amerikancima nije donelo očekivani spokoj: iako je potom i pogubljen na električnoj stolici, njegov duh ne prestaje da posećuje one koji pokušavaju da ga zaborave.

 

UDALA SAM SE ZA SERIJSKOG UBICU: Zaprosio me je na suđenju, volim ga iako je ubijao žene (VIDEO) (FOTO)

 

Mnogi bi se složili da u svetu serijskih ubica Ted Bandi zauzima posebno mesto, a nakon što je zauvek sklonjen iza rešetaka, pa osuđen na smrtnu kaznu, svi oni ponadali su se da će to mesto ostati u prošlosti.

 

Na njihovu žalost, stvari stoje malo drugačije.

 

Prema rečima čuvara zatvora u kom je Bandi proveo poslednje dane, ubicina silueta uočena je kako opušteno sedi na električnoj stolici. Oni koji su ga tu "videli" svedoče kako je imao "dobro poznat osmeh".

 

Foto: Wikipedia/Vidor

Foto: Wikipedia/Vidor

 

Nakon egzekucije, lik Teda Bandija pojavljivao se i u prostoriji gde je izdahnuo, a osoblje zatvora je toliko bilo uznemireno ovakvim navodima da u jednom trenutku njihov narednik nije mogao da nađe nijednog čuvara voljnog da sam uđe u nju.

 

Osim što ga viđaju, oni ga i čuju: nekolicina čuvara izjavila je da je duh Teda Bandija, i to ne jednom, ponovio kako ih je "sve pobedio".

 

Baš poput samog Teda Bandija za života, i njegov duh putuje širom SAD: brojne su priče o tome kako je više puta boravio u kući na Floridi, u kojoj je počinio neke od poslednjih ubistava za koja je osuđen, a "sretali" su ga i u Vašingtonu, na fakultetu koji je pohađao, takođe jednom od mesta njegovih zločina.

 

Duh Teda Bandija možda nije zaista bio ni na jednoj od ovih lokacija, ali on svakako i dalje živi među "nama", o čemu govori činjenica da mnogi i dalje ne mogu da se oslobode straha od njega, živeći u bojazni da im je "za petama".

 

Uostalom, ako su duhovi samo izmučene duše sa nezavršenim poslovima, onda je duh Teda Bandija jedan od onih koji najbolje odgovaraju tom opisu.

 

(Telegraf.rs / Viralnova.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Сербия любит Россию

    21. avgust 2016 | 23:32

    Највеће серијске убице у историји су кољачи из Јасеновца а то су првак у србо-клању Петар Брзица,вице првак у србо-клању Жиле Фрегановић,Љубо Милош,Вијекослав Макс Лубурић и Фра Сатана из Петрићевца (Мирослав Мајсторовић-Филиповић).Xоливудска кинематографија би имала довољно материјала за снимање документарниx и играниx xорор филмова за наредниx 50 год. уколико би се бавили само злочинима који су починиле xрватске усташе у Јасеновцу и Јадовну са ритуалним и монструозним убиствима срба,јевреја и рома.Што се тиче социолошкиx и псиxолошкиx профила псиxопата и умоболаца за Xоливудске филмове то су апсолутно усташки кољачи из Јасеновца и Јадовна

  • Filip

    21. avgust 2016 | 20:18

    OVO JE ONAJ IZ INTROA MAGIČNOG VIDEA NA YOUTUBE-u !

  • mrljavko

    21. avgust 2016 | 23:50

    nevetovatno kako ljudi i u 31-om veku manipulisati glupostima. nema ni jednog jedinog detalja na majcici kugli koji je tajanstven. ljudima se prosto dopada da neguju fobije. sto manje trrzvenog znanja ili razumevanja to vise misterije i nekih psihickih izvestacenih stanja. uzmi sto vise opijata i tuce neverovatnih misterioznih stvari ce biti na svakom koraku. neki su navikli da spontano stvaraju i luce opijate svojom psihom da bi se pustili uobrazenjima. tako prozive citav zivot putujuci kroz jedan nezdrav san. svi putujemo kroz san, a njma se san straha, bojazni i strepnji najvise dopada..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA