BIVŠA FRIZERKA OTKRILA zašto Tramp ima ovako čudnu frizuru i ko mu je pravi (FOTO)

Kada se prisetim tih vremena, bila sam šokirana jer o njegovoj frizuri nije brinuo frizer već ju je sam nameštao kod kuće

  • 1

Bivša frizerka Donalda Tampa Ejmi Lasč (52) prvi put  javno govori o čuvenoj frizuri ovog biznismena. Njena priča počinje rečenicom da se ovaj republikanski kanditat za predsednika SAD kloni profesionalnih stilista i da je čak terao svoju porodicu da šišaju njegove uvojke. 

ODLIČNOG JE ZDRAVLJA: Tramp uživo pred kamerama objavio svoje laboratorijske rezultate

Ona je njegovu kosu opisala kao "nesreću" i otkrila je da je koristio puno laka kako bi postigao sadašnji izgled.

Ejmi, koja je radila za Trampa na prvim sezonama njegovog rijaliti programa "Šegrt" odbacila je glasine da biznismen nosi tupe ili da je presađivao kosu.

- Njegova kosa je prilično duga i on je češlja ka pozadi - objasnila je njegova frizerka.

Foto: Facebook/Amy Lasch Foto: Facebook/Amy Lasch

- Kada se prisetim tih vremena, bila sam šokirana jer o njegovoj frizuri nije brinuo frizer već ju je održavao sam kod kuće - dodaje ona.

Takođe, frizerka navodi da njegova kosa nije bila ni pravilno farbana, već da je samo obraćana pažnja na prednji deo kose, a deo ispod nije bio pravilno tretiran.

Foto: Guliver/Michael Loccisano/Getty Images Foto: Guliver/Michael Loccisano/Getty Images

- Neko iz njegovog bliskog kruga brine o izgledu Trampa, farba i šiša mu kosu. To su ili njegova žena ili ćerka - kategorična je Ejmi. 

Ova žena priča kako je na snimanje "Šegrta" dolazio sa već nameštenom frizurom, ali da je ona morala da brine o tome da takva ostane do kraja dana. Tom prilikom je koristio dosta laka kako bi sve ostalo na svom mestu.

DONALD TRAMP JE POSTAO SUPERMEN DA BI UNIŠTIO HILARI: Ona je bolesna, a ja letim u odelu strip-junaka (VIDEO)

- Nije mi čak dozvoljavao ni da ga očešljam. To je radio sam - objašnjava frizerka.

Printksin: Youtube/New Jersey 101.5 Printksin: Youtube/New Jersey 101.5

Snimanje ovog rijalitija je bio psihički težak posao zbog toga što je Tramp povremeno umeo da bude veoma nezgodan za saradnju.

- Nije voleo kada bi uhvatio ljude da pričaju o njemu. Ako si uz njega, onda je sve kako treba, ali ako nisi, onda je situacija postajala neprijatna. On svoju kosu češlja na isti način još od 1980 tih. Kod njega me najviše nervira to što se plaši promene - tvrdi frizerka.

Foto: Guliver/Spencer Platt/Getty Images Foto: Guliver/Spencer Platt/Getty Images

Takođe, govori i o njegovom odnosu prema ženama koji nimalo ne odobrava, jer on "ne ume da se valjano ponaša".

- Smatram da je seksista i da je kritičan prema svima koji nisu kao on. Želi da impresionira žene i hrani se time. Bilo je užasno, želeo je da se smejem njegovim šalama - zaključuje bivša frizerka kandidata za predsednika SAD.

(Telegraf.rs/Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA