Devojčica je pred mamom mahnula nepoznatom policajcu! A onda se desilo nešto što je zapalilo facebook (FOTO)

Kada su se vratile do automobila, čekalo ih je iznenađenje...

  • 4

Jedna devojčica iz Sijetla je uočila policajca kroz prozor automobila dok su se ona i njena majka parkirale i planirale svoju kratku i brzu kupovinu. Ona je bila toliko uzbuđena dok je izlazila iz automobila da je iskočila iz svog sedišta i rekla "zdravo" policijskom službeniku. Njen ljubazni čin nije prošao nezapaženo što je otkrila njena majka kad se vratila i videla iznenađenje na automobilu...

 

Ova beba obožava da se smeje, ali TUGA je što to NIKO ne može da VIDI! (FOTO) (VIDEO)

 

Kada su se vratile iz prodavnice, na staklu vozila su primetile poruku. Poruka je bila od policajca koji je bio dirnut njenim osmehom.

 

Policajac je ostavio svoju poslovnu karticu sa smajlijem i porukom - "devojčica koja je samo mahnula može da izazove osmeh kod policajca i da učini da on ima lepši dan, hvala".

 

Takođe, iznenađenje je podrazumevalo i juniorsku policijsku značku, kao i jedan dolar za kasicu-prasicu.

 

Njena majka je toliko bila dirnuta susretom da je podelila na Fejsbuku svoje mišljenje o policajcu koji je bio toliko srećan kada je video osmeh devojčice.

 

Foto: Facebook/Love What Matters

Foto: Facebook/Love What Matters

 

Da li mislite da jedan lep gest ili osmeh mogu nekom da promene dan? Da li ste imali nekad slično iskustvo? Ostavite nam odgovor u komentarima.

 

(Telegraf.rs/ Izvor:littlethings.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA