OVE DRŽAVE SU NAJOPASNIJE NA SVETU: Ako ih posetite, možete da NESTANETE BEZ TRAGA (FOTO)

Iako su privlačne zbog svoje kulture i nasleđa, ove zemlje su se tokom godina pretvorile u države u kojima vlada konstantno nasilje

  • 8

Kada se govori o državama koje vredi posetiti, Severna Koreja nije ni na jednoj listi. Tako razmišljanje je uvreženo zbog međunarodnih sankcija, ugrožavanja ljudskih prava, nuklearnog testiranja i turizma koji se strogo kontroliše. Ali, postoje i one države koje treba izbegavati kao turista, a koje su gore od Severne Koreje.

 

OVIH 10 DRŽAVA ĆE NESTATI ZA 100 GODINA? Među njima su i zemlje za koje biste tvrdili da je to nemoguće! (VIDEO)

 

HONDURAS

 

- Kriminal i nasilje su ozbiljni problemi u Hondurasu. Ova država ima jednu od najviših stopa ubistava na svetu. Izbegavajte šetnju  prestonicom Tegusigalpom, San Pedrom Sulom i ostalim gradovima na kopnu - stoji na sajtu Forin ofisa.

 

Zaista, grad San Pedro Sula spada u najopasnije na svetu, sa drugom najvećom stopom ubistava posle Karakasa, glavnog garada Venecuele. Oružani napadi na automobile i autobuse su organizovani su česti, uključujući i vozila koja misteriozno nestaju kada napuste gradski aerodrom.

 

Printskrin: http://homicide.igarape.org.br/

Printskrin: http://homicide.igarape.org.br/

 

Na drugoj strani pročitajte koja država je sledeća na listi.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA