Kada je videla kako izgleda, pobesnela senatorka bacila rođendansku tortu kolege u smeće (FOTO)

Senatorka je smatrala da poklon nije primeren javnoj instituciji

  • 4

Iako je američkim političarima veoma važna politička korektnost, ipak bizarno zvuči vest da se jedna senatorka uvredila i žestoko reagovala kada je videla rođendansku tortu koju je dobio njen kolega!

>>> MUSLIMANKA SAM I VOLIM TRAMPA: Tekst koji je digao Ameriku na noge, a Hilari Klinton bacio u blato (VIDEO)

Senatorka iz Luizijane Karen Karter Piterson u prostoriju u kojoj zaposleni provode svoju pauzu i videla tortu na čijoj kutiji se stajao natpis “Srećan rođendan Marku Abrahamu. On voli tortu, a voli je i jesti!!!”, to ju je u potpunosti izbacilo iz takta.

Istog momenta primetila je da je torta u obliku ženskog tela u bikiniju, s malom tetovažom jednoroga, a da rođendanske svećice vire iz grudi. Ona je naknadno saznala da je torta poklon od poslanika skupštine Luizijane Džeka Mekfarlanda i njegove supruge, a kada je prišla slavljeniku i rekla mu da je torta “prilično uvredljiva”, ali je izgovorila i neke reči na koje, kako kaže, nije ponosna.

Slavljenik je senatorki rekao da “pokrije” tortu ako se ne oseća prijatno, na šta je ona reagovala tako što je uništila celu tortu, a zatim je i bacila u smeće. Posle toga je svoj bes zbog šovinističke torte iskalila i na Twitteru.

- Ovakvo ponašanje nije primereno jednoj javnoj instituciji. Nije ovo svlačionica ili momačko veče. Nemojte to da donosite u State Capitol - poručila je Karter Piterson svojim kolegama.

(Telegraf.rs / Izvor:telegram.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Groficaofica

    22. novembar 2016 | 15:00

    Ovo je hleb,kao sto Badi pravi...puno patispanja,puno fondana...nisu oni probali nase torte

  • Putin

    23. novembar 2016 | 14:56

    Ma ovoje budaaaaala nju treba u sumu medju divljacima pa covek je u pravu pokrij je akote vredja i negledaj je ona nije tebi namenjena nego njemu toje dokaz kapitalistickoj samovolji tesko radniku u trulom i bezdusnom kapitalizmu

  • Kamiondzija

    24. novembar 2016 | 22:15

    Mogu se kladiti da ova senatorka ima tetovazu jednoroga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA