≫ 

Snimala je svog cimera jer je mislila da joj dira stvari, a onda je shvatila da radi nešto još LJIGAVIJE U KUPATILU (VIDEO)

A samo je posumnjala da cimer ulazi u njenu sobu

  • 2

Jedna žena sa Novog Zelanda otkrila je najgoru stvar koja može da se desi kada živite kao cimer sa osobom koju ne poznajete.

DOKTOR NENAD, SVETSKI STRUČNJAK ZA PENISE, OTKRIVA: Evo kakav je muški polni organ NORMALAN

Devojka, koja se predstavila samo kao Sara (28), rekla je za "9Hani" kako je uhvatila svog cimera kako trlja svoje genitalije njenom četkicom za zube!

Printskrin: dailymail.co.uk Printskrin: dailymail.co.uk

Ovo je otkrila nakon što je posumnjala da cimer ulazi u njenu sobu nepozvan. Primetila je da stvari u sobi nisu na svojim uobičajenim mestima.

Pitala je cimera da li kada ona nije tu ulazi u njenu sobu, ali on je to poricao.

Kako bi se uverili u istinitost njegovih reči i svojih sumnji, ona i njen momak postavili su kamere kako bi pratili kretanje cimera i kada oni nisu kod kuće.

Kamera je usnimila upravo ono šta su oni sumnjali, ali i nešto mnogo gore.

Pogledajte video:

- Isprva sam plakala. Zatim sam mu pokazala snimak i proznao je da ima tu čudnu opsesiju da trlja mojom četkicom svoje genitalije pre spavanja. Sutradan sam se iselila ali nisam ga prijavila policiji - rekla je Sara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja

    8. decembar 2016 | 09:55

    A malo on trljne. Nista strasno. Haha

  • van gog

    8. decembar 2016 | 15:33

    pa gde to ima cimer i cimerka u sobi sta pisete mozda momak i devojka a ovi su se sami slikali ona je to vec probala bezbroj puta koji likovi bolesnici i vi pisete o tomev

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA