Platiće vam putovanje na kineske Havaje i dobićete iPhone 7, potrebno je da uradite samo jednu najlakšu stvar (VIDEO)

Desetine devojaka su zainteresovane da sa ovom ženom idu na odmor, a ovo nije prvi put da se sličan oglas pojavi u kineskim medijima

  • 0

Ekonomski razvoj, koji je očigledan u Kini poslednjih decenija, poboljšao je kvalitet života, međutim, danas ti ljudi, uprkos novcu, pate od depresije i usamljenosti. Najbolji dokaz za to je vapaj jedne 63-godišnje Kineskinje, koja traži mladu devojku kojoj će platiti odmor i sve troškove, a ona za uzvrat treba da se predstavlja kao njena kćerka, prenosi Shanghaiist.

 

OVO SU NAJJEFTINIJA MESTA NA SVETU ZA PROVOD: Bukvalno svako s Balkana ima novac da ode tamo! (FOTO)

 

- Živim u Žengžou. Želim da platim nekoj dobroj devojci odmor, a ona za uzvrat samo treba da mi pravi društvo i slika fotografije. Volela bih da vidim more zimi, zato sam uplatila odmor u Saniji, ali se bojim sama da putujem, bojim se samoće - kaže Li Janglin.

 

Ona će snositi sve troškove odmora, a kao dodatni bonus planira da toj devojci kupi iPhone 7. Čim je postavila oglas, javio joj se veliki broj zainteresovanih koji žele s njom na odmor, i to ne tražeći nikakvu dodatnu kompenzaciju. Neki su čak bili zadovoljni i samo s odmorom.

 

- Ne treba mi telefon, ako treba platiću sama svoje troškove, ali ne želim da budete usamljeni - napisala je jedna Kineskinja, koja se javila na oglas.

 

 

Kako se ispostavilo, Li ima svoju porodicu, nije sama, ali niko od njene porodice ne može da ode na odmor s njom. Naime, kćerka joj je emigrirala u Kanadu i Li ne želi da joj dosađuje. Njen suprug ne voli more, već uglavnom uživa planinareći sa drugovima, prenosi Shanghaiist.

 

- On je čovek koji ima svoje društvo i ne želim da ga opterećujem svojim željama. Takođe, ne želim ni kćerki da dosađujem, jer bi joj bilo naporno da dođe čak iz Kanade - kaže Li.

 

Naravno, putovanje u velikoj grupi je oduvek bila najbolja opcija za one koji putuju sami, ali Li jednostavno ne želi to. Ona samo želi da joj neka devojka pravi društvo, da joj bude surogat za njenu kćerku.

 

- Moj najveći problem je što se bojim usamljenosti - kaže Li.

 

Na njenu sreću, javilo joj se na desetine devojaka koje su zainteresovane da s njom idu na odmor. Ovo nije prvi put da se sličan oglas pojavi u kineskim medijima.

 

 

Naime, prošle godine jedan stariji Kinez Huan Ki (75) ponudio je svoju mesečnu penziju porodici koja je voljna da ga "usvoji". Iako on već ima porodicu, oni su navodno bili prezauzeti da provode vreme s njim.

 

Slike pogledajte OVDE.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA