Čileanski ministar dobio na poklon seks-lutku sa provokativnom porukom: Skandal trese zemlju zbog njegove reakcije (FOTO)

Sespedes je prisustvovao na večeri Asocijacije izvoznika i proizvođača kada mu je uručena seks-lutka. Na njenim ustima bila je prikačena poruka "za stimulisanje ekonomije"

  • 1

Čileanski ministar Luis Felipe Sespedes morao je da se izvini jer je primio seks lutku na naduvavanje tokom jednog zvaničnog događaja. Čak ga je kritikovala i predsednica Čilea.

 

HAPŠENJE GODINE: Deka od 84 godine nokautirao lopova, a onda mu je žena ZVOCALA (VIDEO)

 

Sespedes je prisustvovao na večeri Asocijacije izvoznika i proizvođača kada mu je uručena seks-lutka. Na njenim ustima bila je prikačena poruka "za stimulisanje ekonomije", prenosi RT.

 

Sudeći prema fotografijama sa tog skupa, ministar je bio i više nego oduševljen. Međutim, nisu svi bili srećni. Na društvenim mrežama Čileanci su potez označili kao besraman i "kao uvredu za sve u Čileu".

 

Predsednica Mišel Bašele, inače prva žena na čelu Čilea, na Tviteru je napisala da ono što se dogodilo na pomenutoj večeri ne sme da se toleriše, prenosi RT. Posle tog tvita, Sespedes se izvinio na konferenciji za medije.

 

- Iznenadili su me i moja reakcija nije bila prikladna - kazao je.

 

Inače, predsednik Asocijacije izvoznika i proizvođača poznat je po tome što na godišnjim skupovima daje neobične poklone. Tako je jednom senatoru, za koga se veruje da će se kandidovati za predsednika 2017. godine, dao konja uz opasku "da će tako stići druge kandidate".

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA