Rambo ulazi u Belu kuću i osvaja Ameriku: Tramp zove legendarnog Stalonea, ima za njega važnu misiju

Holivudski superstar bi bio na čelu državne agencije koja se bavi kulturom i umetnošću

  • 3

Novi predsednik SAD Donald Tramp je ponudio holivudskoj legendi Silvesteru Staloneu važnu poziciju u američkoj administraciji.

>>> RAMBO ZA DLAKU IZBEGAO SMRT U NICI: Ova slika Stalonea nastala je MINUT PRE MASAKRA! (FOTO)

Američki milijarder i čuveni glumac su dugogodišnji prijatelji, pa je budući predsednik navodno ponudio Staloneu mesto prvog čoveka u državnoj agenciji koja se bavi kulturom i umetnošću.

Iako je Staloneova prva reakcija bila pozitivna, još nije poznato da li će glumac, čiju karijeru su obeležile legendarne uloge Rokija Balboe i Džona Ramba, definitivno prihvatiti da preuzme funkciju.

Prijateljstvo Stalonea i Trampa traje decenijama, a holuvudski superstar nikada nije krio koliko ceni i poštuje kontroverznog bogataša.

- Obožavam Donalda Trampa. On je kao neki lik iz Dikensovih romana. Da li znate na šta mislim? Neki ljudi, poput Arnolda Švarcenegera ili Bejba Ruta su jednostavno veći od života. Ali, nisam siguran kako bi to izgledalo kada postane jedan od najmoćnijih ljudi na svetu - izjavio je Stalone u jednom ranijem intervjuu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Iako je kao simpatizer Republikanske partije na izborima 2008. godine podržao Džona Kerija, Stalone nije aktivno učestvovao u izbornoj kampanji Donalda Trampa.

Razlog za eventualno neprihvatanje ponude mogao bi da bude stav Staloneove supruge koja je i ranije bila protiv ulaska njenog muža u političke vode.

- Jednom sam pitao suprugu "Šta misliš, da li pođem stopama Švarcenegera? (Od 2003. do 2011. godine bio guverner Kalifornije, prim. aut.)" Ona me je samo pogledala i rekla "Da li si lud?" - izjavio je Stalone.

Ako na kraju ipak prihvati Trampovu ponudu, 70-godišnji Stalone će biti na čelu državne agencije koja je osnovana 1965. godine. Ova institucija obezbeđuje sredstva, promoviše i podržava širok spektar kulturnih i umetničkih aktivnosti, od muzeja i opere pa sve do kantri muzike. Za to će na raspolaganju imati značajna sredstva, jer budžet ove agencije za 2016. godinu iznosi 146 miliona dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA