Satarom mu odsekla penis jer se žalio da je umoran za seks

- On ima ljubavnicu. Ima puno žena sa strane. Nikada ne dolazi kući. Imam i dokaz, inače ne bih iznosila ove optužbe - kaže Zang

  • 5

Taksistu iz Kine Lia (46) skupo je koštalo to što je bio umoran za seks sa svojom ženom. Ona je, za kaznu što je preumoran i "nevoljan za ljubav", rešila da ga satarom "obezglavi".

Putnica u avionu naručila jelo, a onda je dobila PENIS u tanjiru (FOTO)

Izgubio sam penis i ne mogu više da imam seks: To čudo mi je pojelo meso, osvetiću se bolnici (FOTO)

Njegova osam godina starija žena Zang uzela je sataru kojom je rezala šećernu trsku i udarila ga u međunožje, ozbiljno ga povredivši. Kako je samo sedela i ćutala, Liu je morao sam da zove policiju.

Liu i Zang su u braku od 2009. godine.

Prvih godina braka je Liu dosta bolje zarađivao, a u poslednje vreme mu ide loše. Žena je pomislila da je tako zato što se on negde ludo zabavlja sa švalerkama.

- On ima ljubavnicu. Ima puno žena sa strane. Nikada ne dolazi kući. Imam i dokaz, inače ne bih iznosila ove optužbe - kaže Zang.

- Stvarno sam jako ljuta. Plačem svaki dan. Rekla sam mu da je najbolje da se razvedemo, ali on ne želi. Navodno ne može da se osloni na druge žene kao na mene, pa zato ne pristaje na razvod.

Žena ga, kako saznaje thesun.co.uk, nije posetila nijednom.

Istraga će pokazati šta je od ovoga istina.

(Telegraf.rs / thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA