≫ 

Seksi ratnice imaju žestoku obuku, a tela još žešća: Žene vojnici vrele u uniformama, a tek kad se skinu u bikini (FOTO)

Mlade žene provede mesece na žestokoj obucu, a svakodnevni naporni treninzi učinili su da njihova tela budu u besprekornoj formi

  • 8

Izrael je jedina država na svetu gde sve punoletne žene imaju obavezu da služe vojsku.

 

>>> BUJNU ADVOKATICU SVI NAPADAJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, koštaće je to što je previše seksi (FOTO)

 

Jedina prednost koju slabiji pol ima je što za njih vojni rok traje dve godine, za razliku od muškaraca koji u armiji moraju da provedu najmanje tri godine. Žene čine oko jedne trećine oružanih snaga Izraela i oko 50 odsto oficira.

 

To znači da mlade žene provede mesece na žestokoj obuci, a svakodnevni naporni treninzi učinili su da njihova tela budu u besprekornoj formi.

 

Nije ni čudo što imaju čime da se pohvale i da, na sreću muškaraca, na društvenim mrežama pokažu kako izgledaju kada odlože oružje i skinu uniformu.

 

Stranica na Instagramu Hot Israeli Army Girls sadrži stotine slika zgodnih pripadnica Izraelskih odbrambenih snaga koje poziraju u uniformi, ali, što je još važnije, u bikiniju!

 

Ovo su samo neke od mnogobrojnih fotki prelepih izraelskih ratnica:

 

 

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA