NLO NA NEBU: Objavljen snimak misterioznog objekta kako pravi neobične pokrete (VIDEO)

Video koji je napravila čileanska mornarica prikazuje NLO-a kako pravi neobične pokrete i izbegava oblake dok, u isto vreme, ispušta nepoznate supstance

  • 5

Video koji je napravila čileanska mornarica prikazuje NLO-a kako pravi neobične pokrete i izbegava oblake dok, u isto vreme, ispušta nepoznate supstance. Ni posle dve godine istraživanja, nije otkriveno kakav je to zapravo objekat i ko je upravljao njime.

 

OTKRIVENE OGROMNE CRNE RUPE: Pritajena čudovišta vrebaju u našoj blizini, predstavljaju veliku opasnost

 

NLO IZNAD ČILEA: Snimljene nepoznate letelice na nebu (VIDEO)

 

Čileanska vladina agencija CEFAA koja se bavi istraživanjem NLO-a, proučava snimak koji je uhvatila nadzorna kamera za izviđanje u sred bela dana, već dve godine, piše dailymail.co.uk.

 

Naime, helikopter mornarice je napravio snimak tokom rutinske dnevne patrole primorskog dela u novembru 2014. godine nakon što je kamerman primetio leteći objekat ispred.

 

Tehničar je odmah naciljao kameru na NLO zumirajući ga infracrvenim zracima radi bolje jasnoće.

 

Piloti su nastavili da prate neidentifikovani vazdušni feomen nekih 35 do 40 milja i pokušali nekoliko puta da uspostave komunikaciju sa njim, ali nisu dobili nikakav odgovor. Potom su prijavili ovu neobičnost dvema radarskim stanicama, ali ni jedna nije mogla da ga otkrije uprkos tome što je objekat bio u dobrom rasponu u odnosu na oba.

 

 

Međutim, uspele su da ga identifikuju obe stanice mornaričkog helikoptera.

 

Kontolori letenja su potvrdili da nema saobraćaja, ni civilnog, ni vojnog i da nijedan avion nije imao ovlašćenje da leti u kontrolisanom vazdušnom prostoru gde se nalazio objekat, izveštava Hufington Post u petak.

 

NLO za koji kažu da je iste veličine kao helikopter, ispustio je dugačak oblak gasa ili tečnosti pre nego što je nestao u oblacima.

 

- Mi ne znamo šta je to bilo, a ne znamo ni šta nije bilo - rekao je General Rikardo Bermudes, direktor CEFAA-e tokom istrage.

 

General Bermudez je zajedno sa nuklearnim tehničarom Mariom Avilom uradio intervju sa dva oficira u bazi mornarice.

 

- Bio sam veoma impresioniran izjavama svedoka. Oni su visoko obučeni profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom, a nisu mogli da objasne šta su videli.

 

I uprkos dvema godinama istraživanja CEFAA-e sa njenim odborima vojnih stručnjaka, tehničara i akademika iz mnogih discilina, nisu mogli da objasne o kakvom se letećem objektu radi.

 

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA