Krenuo biciklom s posla, pa posle MESEC DANA video gde je: Od toplog doma delilo ga je 2.500 kilometara!

aobraćajnoj policiji je rekao da ide kući u grad Kikihar za Novu godinu, koja je trebala da bude za manje od nedelju dana od tada, na šta ga je plicija upozorila da je u Vuhu, u istočnoj provinciji Anhui, što je u suprotnom smeru

  • 4

Zamislite život bez navigatora, mapa ili telefona da nam kažu gde da idemo. Verovatno bismo se svi izgubili. Tako je jedan sezonski radnik bez svega toga, tek 30. dan puta do kuće biciklom kroz Kinu, shvatio da ide u pogrešnom smeru! Završio je na 2.450 kilometara od tačke od koje je krenuo - Ricao.

VELIKI BRAT JE STVARNOST: Telefoni prate svaki vaš korak, a da toga niste ni svesni

GOOGLE MAPS APLIKACIJA POSTALA PAMETNIJA: Sada će sama sugerisati gde želite da idete (FOTO)

Nesrećni mladić je vozio danonoćno, svraćajući u internet kafee i preživljavajući sa veoma malo novca. Povremeno bi ga zaustavljala policija jer je vozio po auto-putu, što tamo nije uobičajeno, piše metro.co.uk.

Saobraćajnoj policiji je rekao da ide kući u grad Kikihar za Novu godinu, koja je trebala da bude za manje od nedelju dana od tada, na šta ga je plicija upozorila da je u Vuhu, u istočnoj provinciji Anhui, što je u suprotnom smeru.

Policajcima je bilo žao čoveka koji je kući krenuo još u decembru, pa su se udružili i kupili mu autobusku kartu. Bicikl su prevezli u gepeku policijskog auta i odvezli ga do najbliže autobuske stanice gde su na autobus ukrcali i njega i njegov "verni" dvotočkaš i poslali ga u rodni grad.

Uprkos tome što je njegov prvobitni plan propao, biciklista se vratio na vreme kući da sa porodicom proslavi Novu godinu.

(Telegraf.rs / metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • СрбИн

    29. januar 2017 | 15:08

    Браво људи што сте човеку помогли.

  • Ja

    29. januar 2017 | 23:41

    Treba on da ode malo kod lekara. Nije njemu problem u telefonu.

  • Deki

    30. januar 2017 | 23:47

    Ma oni su mu pomogli ali on sam sebi nemože

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA