Bio je potpuno sam u mrtvačnici, kada su vrata počela da lupaju sama od sebe. Otvorio ih je, i nije video zombija, ali se frapirao! (FOTO) (VIDEO)

Dugačak polumračan hodnik, sa svetlima koja se gase i pale, a u samom dnu hodnika vide se crvena vrata...

  • 1

Ovaj brazilski policajac našao se u situaciji iz najgorih horor filmova, morao je da reši misterioznu situaciju u jedoj od gradskih mrtvačnica.

10 NAJSABLASNIJIH MESTA NA SVETU: Kada ovde uđete krv vam se ledi u žilama. Postoje strašne legende o duhovima koji tuda lutaju (FOTO)

Na snimku koji je pri tom napravljen, a koji je snimao partner policajca, može se videti dugačak polumračan hodnik, sa svetlima koja se gase i pale, dok se u samom dnu hodnika vide crvena vrata koja se sama od sebe zatvaraju i otvaraju.

Kao i vi, i ovi policajci su verivatno isprva mislili da se neko nalazi iza vrata i da ih gura, međutim kada se priđe bliže vidi se da situacija uopšte nije tako jednostavna i da tek tada počinje horor.

Youtube: Printskrin/ Alcmidia Youtube: Printskrin/ Alcmidia

Naime, kada je otvorio vrata, iza njih se nije nalazilo apsolutno ništa, osim ventila za vodovod.

Baš u tom momentu svetlo se iznenada gasi na nekolko sekundi.

Pogledajte ovaj horor uživo:

Kako nisu uspeli da ustanove šta je razlog ove paranormalne aktivnosti, policajci su na kraju otišli iz hodnika strave, piše Elit dejli.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA