Stavila je slušalice i pustila muziku na telefonu u avionu. U sledećem trenutku joj je eksplozija unakazila lice i ruke! (FOTO)

Probudio ju je zvuk eksplozije, nije mogla da veruje kakav horor se dešava!

  • 14

Australijanka je letela avionom na relaciji Peking-Melburn, i taman se udobno ušuškala i zadremala slušajući muziku sa svog mobilnog telefona, kada je kroz san čula ekploziju, ni manje ni više nego na sopstvenoj glavi.

Hteo je da iznenadi devojku i zaprosi je u avionu, ali je počeo da povraća! Njen odgovor je bio sasvim logičan (VIDEO)

Probudio ju je zvuk eksplozije, a potom je primetila kako joj iz slušalica vrcaju iskre i kako počinju da se tope. Stvarao se mali plamen, a ona je završila s licem crnim od eksplozije i opekotinama na rukama.

Foto: atsb.gov.au Foto: atsb.gov.au

Putnica nije imenovana, ali je australijanskim vlastima rekla kako je u tom trenutku slušala muziku.

- Okrenula sam se i osetila sam kako slušalice gore pa sam ih zgrabila i bacila ih na pod. Iz njih su vrcale iskre i stvarao se mali plamen - rekla je putnica.

Osoblje na letu je pomoglo i ugasilo zapaljene slušalice kantom vode, a do tada je plamen zahvatio bateriju koja se zapalila i otopila deo mobilnog telefona, prenosi portal australijske vlade.

Foto: atsb.gov.au Foto: atsb.gov.au

Vlasti u izveštaju nisu imenovale vrstu slušalica i marku mobilnog telefona, nego su samo naveli kako je do incidenta došlo zbog litijumske baterije u uređaju te su još jednom upozorili na moguće probleme koje takvi uređaji predstavljaju na letu.

Tako je prošle godine zaustavljen let iz Sidneja kada je iz ručnog prtljaga jednog putnika primećen dim. Ispostavilo se da se litijumska baterija mobitlnog telefona zapalila u prtljagu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA