≫ 

Bezobrazna učiteljica Lidija raširila noge i fotku okačila na Fejsbuku: Čim je škola to videla, odmah je popila kaznu (FOTO)

Nju su prijavili sami učenici škole videvši njene fotografije na Fejsbuku, koje su opisali kao senzualne i provokativne

  • 7
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nastavnica srednje škole Lidija Ferguson iz Njuport Pagnela suspendovana je sa radnog mesta zbog neprikladnog ponašanja na društvenim mrežama.

Najbizarniji seks rekordi ikada: Anina vagina obima 48 cm, čovek koji je masturbirao 10 sati, a tek da vidite orgije 250 parova

Nju su prijavili sami učenici škole videvši njene fotografije na Fejsbuku, koje su opisali kao senzualne i provokativne.

Lidija, inače majka troje dece, postavila je na svoj profil fotografiju sebe u uskoj beloj haljini i sa crnim potpeticama kako sedi na krevetu poluraširenih nogu.

- Gospođa Ferguson je izjavila da ništa loše nije uradila, da ništa nije bilo neprikladno, te da je samo malo pokazivala svoje noge - rekao je jedan od učenika.

Oni sada pišu peticiju jer žele da se njihova nastavnica vrati u školu i smatraju da su je nadležni mnogo strogo kaznili.

- Ona je genijalan nastavnik i često pomaže deci koja su žrtve nasilja. Jesmo ukazali na tu fotografiju ali nismo znali da će kazna biti tako oštra" - kaže učenik, a prenosi ladbible.com.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA