≫ 

Prelepa država na moru traži nekoga ko će hraniti papagaje i surfovati za 2.000 evra, a obaveze na poslu su bukvalno smešne (VIDEO)

Traže nekoga ko bi se posvetio zaštiti tropskih ptica

  • 0

Dođite u Kostariku i postanite jedno sa prirodom - tako, otprilike, glasi opis posla koji nude firma "Holiday Pirates" i organizacija "World Parrot Trust", koji su za to spremni da plate 2.000 evra mesečno.

Država koja nestaje pred našim očima: Uznemirujući izveštaj iz najniže i jedne od najlepših zemlja na svetu (FOTO) (VIDEO)

Oni traže nekoga ko bi se posvetio zaštiti tropskih ptica. U opisu posla stoji da su obaveze zaposlenog da hrani papagaje ujutro, zatim da može da surfuje do ručka, tokom popodneva bi trebalo da posmatra ptice koje nastanjuju tropske kišne šume i potom da posmatra zalazak sunca na plaži.

Najbolji kandidat će, tokom avgusta, kao deo "Projekta Ara" koji promoviše zaštitu tropskih papagaja, provesti mesec dana na ostrvu Punta Islita, pacifičkom tropskom raju na kostarikanskom poluostrvu Nikoja. On ili ona će raditi sa konzervatorima četiri nedelje, starati se o arama, voditi blog na sajtu projekta i postavljati video snimke ptica u njihovom prirodnom staništu.

Foto Printskrin: Facebook/ World Parrot Trust Foto Printskrin: Facebook/ World Parrot Trust

Na sajtu "Holidej pajrats" stoji da je projektom pokrivena avionska karta do Kostarike i prevoz do ostrva, boravak i smeštaj tokom trajanja projekta, jedan paket za neophodnu pomoć, a ceo poslovni angažman trebao bi da traje ćetiri nedelje.

Kako bi se kandidovali za ovaj posao snova i postale "ambasadori papagaja", potencijalni zaposleni su slali interesantne video klipove, u kojima su pokazivali svoje kompetencije za ovaj posao.

Pogledajte šta kandidati imaju sve da kažu o sebi:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA