PRESLATKO: Ljubavlju izlečio nepokretnu kucu! (VIDEO)

Kejn je haski koji je proživeo dug i srećan život, ali su ga u starosti stigle sve one teškoće koje "doba mudrosti" sa sobom nosi. Srećom, njegov verni prijatelj je bio tu kada mu je bilo najteže.

  • 6

Kejn je nekada bio verni čuvar svog vlasnika i svuda ga je pratio u stopu. Danas je situacija obrnuta: došao je red da mladić vodi računa o svojoj kuci, koja je zašla u pozne godine i vremenom prestala da se kreće.

Kejn je haski koji je proživeo dug i srećan život, ali su ga u starosti stigle sve one teškoće koje "doba mudrosti" sa sobom nosi. Kuca je usled bolesti kostiju vremenom prestala da se kreće, jer jo je svaki korak predstavljao ogroman napor i neizdržljivi bol.

Srećom, njegov verni prijatelj je bio uz njega kada mu je bilo najteže. Kejn je već prilično ostario, pa je mogućnost operacije odmah odbačena, jer bi zahvat bio isuviše rizičan. Umesto toga, mladić se odlučio za hidroterapiju, pa od tada svakodnevno provodi po nekoliko sati u vodi sa svojim mezimcem.

- Plivanje je jedina aktivnost koja pomaže Kejnu da se opusti. On u vodi ne oseća težinu svog tela, pa nema pritiska, a samim tim ni bola. Presrećan sam jer znam da Kejn ne oseća bol dok pliva - objašnjava njegov brižni vlasnik.

Već nakon nekoliko dana blagotvorne terapije kuca je imala snage da se pridigne, uz pomoć svog prijatelja, koji kaže da kuca nekad smogne snage i sama da ustane.

- Kejn je moj najbolji prijatelj i sve ću učiniti za njega. Svestan sam da mu nije ostalo još mnogo vremena, ali dok je sa mnom, daću sve od sebe da ni u jednom trenutku ne oseća bol i patnju - kaže njegov vlasnik.

Spokojstvo i poverenje sa kojim ova kuca provodi vreme u vodi, u naručju svog vlasnika, ne može nikoga ostaviti ravnodušnim.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Životinje.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dbr rStva

    14. septembar 2013 | 17:49

    To je chovek :) bravo

  • Ranjeni_Mrmot

    14. septembar 2013 | 19:16

    Da je vise ovakvih vesti mozda bih i imao nadu u bolje sutra...

  • Topalovic Mirko

    14. septembar 2013 | 21:02

    Svaka cast! Tako se brine o svom najvernijem prijatelju,a ne kao pojedini sto na prvu poteskocu izbace kuce na ulicu i ostave je kao da se radi o kamenu,a ne zivom bicu koje je bolje i lojalnije od 99 % ljudi koji su oko nas...Pozdrav za sve ljubitelje pasa i ljude cistog srca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA