DIRLJIVO: Mladić grli oca nakon buđenja iz kome (VIDEO)

Mladi Britanac je letos pao u komu nakon pada sa bicikla, a trenutak kada se probudio i pozdravio se sa porodicom je za njegovog oca najlepši trenutak u životu

  • 8

Rajan Smit (16) iz britanskog mesta Čapel Sent Leonards 22. jula doživeo je nesreću kada je pao sa bicikla i zadobio teške povrede glave, zbog kojih je završio u komi i tek pre nekoliko dana se probudio.

Nakon četiri meseca, lekari nisu davali velike šanse da će mladić da preživi. Međutim, sve se promenilo prošle nedelje. Rajan je prvo duboko udahnuo, a zatim pozdravio roditelje koji su sve vreme bili uz njega u bolnici. Njegova sestra telefonom je snimila trenutak kada je sin zagrlio oca odmah nakon izlaska iz kome.

- To je bilo neverovatno. Od trenutka kad su mi rekli da možda neće preživeti do trenutka u kojem me grli. To ću pamtiti zauvek, jer je to bio najbolji zagrljaj u mom životu - rekao je njegov tata.

Rajana čeka šestomesečna rehabilitacija, a njegovi roditelji dodaju da će se zalagati za pooštravanje zakona o nošenju kacige, koju on u trenutku nesreće nije imao.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA