SAZNAJTE SVOJU SUDBINU: Datum rođenja otkriva šta vas čeka u 2016. godini

Biliži nam se Nova godina i svi se nadamo da će nam 2016. biti bolja i srećnija nego sve prethodne dosad. Ali, kako će nam stvarno biti, otkrijte pomoću magičnih brojeva

  • 17

Postoje mnogi načini da gvirnete u budućnost i saznate šta vas čeka u godini koja dolazi. Astrologija je jedan od načina, ali njena mana je što je tumačenje, ili previše komplikovano i zahteva rad stručnjaka, ili previše opšte i ne govori toliko o vama lično.

NEDELJNI HOROSKOP: Evo šta vas čeka od 28. decembra do 3. januara

Međutim, numerologija ima sasvim drugačiji pristup i možete da saznate tačno šta čeka baš vas, a da pritom ne treba da računate složene natalne karte s još komplikovanijim tumačenjima.

Ako numerološki hoćete da izračunate kakva će neka godina, na primer 2016, biti za vas lično, treba da pronađete svoj lični broj za tu godinu. Evo kako to da uradite.

Zapišite cifre svog datuma rođenja i cifre godine za koju računate i između njih stavite znak plus.

 

Primer: Rođeni ste 11. decembra i računate svoj lični broj za 2016.

Sabiranje: 1+1+1+2+2+0+1+6=14

Ako ste dobili jednocifren broj, to je vaš lični broj za tu godinu, a ako ste dobili dvocifren, kao u ovom slučaju, treba ponovo da saberete cifre dok ne dobijete jednocifren.

Dakle: 1+4=5

Sad kad ste dobili svoj lični broj, evo tumačenja:

Foto-ilustracija: Foter/Stewf Foto-ilustracija: Foter/Stewf

Broj 1 – Novi počeci, akcija i prilike

Imaćete odlične prilike tokom godine, zato ne odugovlačite ni sa čim što vam se otvori i iskoristite u potpunosti dobru sreću koja vam dolazi. Osetićete priliv nove energije i ideja, ali pazite, sve te ideje treba donekle da realizujete u roku od godinu dana, zato nemojte da se rasplinete, već se držite jedne ili nekoliko stvari i gurajte dok ih ne stavite na noge. Godina za nove početke će vam se ponoviti tek za devet godina.

Broj 1 takođe znači i da je to godina kad treba da se posvetite sebi i svojim potrebama. Sad treba da počnete da trenirate i skinete kilograme (ako vam je to potrebno) ili da upišete školu slikanja i počnete da učite o stvarima koje ste oduvek hteli da znate...

Broj 2 – Strpljenje, odnosi i stabilnost

Nakon poleta i upliva u nešto novo, što simboliše broj 1, dolazi stabilizacija i smirenje, što simboliše broj 2. Dok je prethodne godine trebalo da preuzmete inicijativu i bacite se u akciju, ove godine treba da se smirite i strpljivo čekate da vam dođe sve ono što ste zaslužili.

Ova godina je spora, ali to ne znači da se ništa ne dešava “iza scene”, samo što vi treba da se strpite i čekate. To je najbolja strategija za ovu godinu. Ovo je godina u kojoj vam se stvari dešavaju same, bez posebnog ulaganja s vaše strane, a šta će tačno da vam se desi zavisi od toga šta ste posejali u prošlosti.

Moglo bi da se desi da upoznate nekoga s kim ćete ostvariti emotivnu vezu ili da veza u kojoj ste bude na iskušenju, dakle stvari na koje vi ne utičete toliko već samo reagujete na njih. Zapamtite, šta god da se događa pažljivo promislite o svemu, budite strpljivi i čekajte. To je najbolji plan delovanja za godinu pod brojem 2.

Laineys Repertoire Laineys Repertoire

Broj 3 – Kreativnost, socijalizacija i komunikacija

Ovo je godina u kojoj se na neki način nastavlja ono što je započeto u godini s brojem 1. Posle godine čekanja i strpljenja, stvari ponovo počinju da se zahuktavaju, međutim, za razliku od prve godine, ovo nije godina za nove početke, već za izražavanje onoga što je već započelo.

Moglo bi se reći da ćete naplatiti ono što ste vredno ulagali prve i strpljivo čekali druge godine, naravno, ako ste stvarno bili vredni i strpljivi. Sada vam je potrebno da se dobro organizujete i ostanete fokusirani, da bi ste najbolje iskoristili sve što vam sleduje.

Ovo je godina socijalizacije, povezivanja s prijateljima i stvaranja novih prijateljstava, ali i putovanja, uživanja i zabave, pa se slobodno prepustite uživanjima ako ste se postarali da posao ide svojim tokom.

Broj 4 – Rad, red i disciplina

Ovo je godina u kojoj treba da date sve od sebe da svoj život učinite boljim makar i za milimetar. Godina u kojoj treba da odradite karmu iz prošlosti, pa ne očekujte da rezultati budu adekvatni uloženom trudu, ali verujte da će se sav trud isplatiti s neke druge strane.

Sada treba da pokažete do čega vam je zaista stalo. Kako bi naš narod rekao – na muci se poznaju junaci. Gledajte na to kao na čišćenje podruma koje stalno odlažete. Jednom kad to završite više to nećete morati da radite, a u buduće ćete opreznije odlagati stvari za kasnije, odnosno, u podrum.

Ovo je takođe i godina planiranja i udaranja temelja za budućnost. Na temeljima ne može da se živi, ali bez njih nećete nikad izgraditi kuću. Dakle, ne propustite priliku da uradite šta treba čak i ako ne vidite rezultate. Ovo je teška godina i treba je podneti stoički.

Broj 5 – Avantura, progres i promena

Posle teške i “tvrde” godine pod brojem 4, ponovo dolazi pokret. Godina pod brojem 5 je dinamična, puna očekivanih i neočekivanih promena koje će se manifestovati u raznim oblicima.

Ako vam je naredna godina pod ovim brojem, očekujte promene – posla, mesta boravka, partnera... kako za koga, a za nekoga i svega navedenog. A, promene mogu biti i drugačije prirode, odnosno, promene stila života, stavova ili odluka koje ste doneli u prošlosti. Dakle, godina izazova, novih prilika, preusmerenja...

Međutim, ovo je i godina čulnog uživanja, samo pazite da ne preterate u udovoljavanju sebi, jer ćete onda propustiti da uradite ono što je zaista važno, a uživanja vam svakako neće nedostajati.

Broj 6 – Porodica, ljubav i obaveze

Ovo je godina u kojoj treba da se posvetite svojim bližnjima i da budete na usluzi. Ako ste svoj život izveli na pravi put, sada treba da pomognete drugima, a ako niste u poziciji da pomognete na taj način, učinite koliko možete – pričuvajte dete rođacima ili prijateljima, pomozite nekom starijem komšiji ili rođaku ili uradite nešto društveno korisno.

Godina s brojem 6 je i godina ljubavi, pa će oni koji su sami imati prilike da pronađu ljubav, a oni koji su u vezi, da još više ojačaju odnos. Ono što je važno jeste kako procesuirate osećanja. Treba da duboko razumete sebe i druge – to je najvažniji zadatak za ovu godinu.

Svi vaši odnosi će doći na dnevni red tokom ove godine. Preispitajte ih, kao i svoja osećanja. Pokušajte da razumete dubinu i suštinu svih odnosa koje imate. Znajte da ovo nije godina promena, ali jeste vreme da okončate one odnose koji su nestabilni i neplodni.

Foto-ilustracija: Foter/lydia_shiningbrightly Foto-ilustracija: Foter/lydia_shiningbrightly

Broj 7 – Introspekcija, lični i duhovni razvoj

Prethodna godina je bila namenjena za rad na odnosima s drugima, a ova je rezervisana za rad na odnosu sa sobom.

Vreme treba da iskoristite da bolje razumete ko ste, šta hoćete i kuda idete. Posvetite se duhovnom razvoju i pokušajte da pronađete unutrašnu mudrost koja će vas voditi dalje kroz život.

Nije vreme da jurite za novim poslovnim prilikama ili avanturama. Vreme je da napravite korak unazad i sa distance saberete utiske. Sve što je usmereno na samorazvoj je dobrodošlo. Svaka vrsta edukacije, pogotovo iz oblasti nauke, psihologije, kompjutera ili alternativnih nauka je nešto što bi trebalo da bude centar vaših interesovanja.

Broj 8 – Položaj, novac i karijera

U godini s brojem 8 trebalo bi da se posvetite karijeri, finansijama, nekretninama i pravnim pitanjima. Ovo je godina uravnoteženja svega što nije bilo u balansu, zato je iskoristite kako treba.

Ako zaslužujete bolju poziciju na poslu, sad je vreme da je zatražite, ako imate nerešena pravna pitanja, sada je najbolje da ih razrešite. Neki će ovde biti na dobitku, a neki na gubitku, ali, ako ste u drugoj grupi, neka vam bude za utehu da ste sada platili dug. Ako ste u godini broja 4 uradili sve što treba, ove godine nećete imati gubitke.

Godinu s brojem 8 najbolje opisuje izreka – kako ste sejali tako ćete i žnjeti. Ako ste bili vredni i savesni bićete nagrađeni, a ako niste, to će sada doći na naplatu.

Foto-ilustracija: Foter/Andy.Schultz Foto-ilustracija: Foter/Andy.Schultz

Broj 9 – Transformacija, kompletiranje i završnica

Ovo je poslednja godina devetogodišnjeg ciklusa. Ako vam je naredna godina u ovom broju, fokusirajte se na kompletiranje svega što ste dosad radili, a zatim na transformaciju i pripremu za novi ciklus.

Najvažnije u ovoj transformaciji jeste da pustite stvari i ljude koji više nemaju svrhu u vašem životu i oslobodite prostor za novi početak i priliv nove energije iz narednog ciklusa. Sve što ste prerasli – model ponašanja, stavove, prijatelje, posao, stan – treba da ispratite u prošlost i nikad se više ne okrenete za tim.

Godina s brojem 9 je godina krajeva, ali ne samo onih koji podrazumevaju rastanke, već i krajeva raznih projekata i ubiranja plodova, kako materijalnih, tako i emotivnih i duhovnih.

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pušač

    29. decembar 2015 | 13:25

    Koi je ovo ginekolog izmislio

  • Toni

    29. decembar 2015 | 19:34

    Pa onda 1+0=1

  • pijaca

    4. januar 2016 | 08:54

    pukim slucajem sam tu gdje sam procitao i evo vam komentar na vase numere ajde de broj 6 ovo je kako kazu na pink-u samo zabava ali nesto vidim vi to ubedljivo tumacita. bilo bi stvarno lijepo od autora da napomene na pocetku ove dvije rjeci ZAMO ZABAVA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA