GOLIŠAVE BALETANKE: Ove cipelice su pravljene da budu BAŠ u boji vaše kože (FOTO) (VIDEO)

Legendarni Kristijan Lubuten konačno je odlučio da devojkama i ženama širom sveta malo olakša muke, pa je umesto vrtoglavo visokih potpetica, lansirao novu kolekciju baletanki. Ali, ne bilo kakve!

  • 3

Pre tri godine, Kristijan Lubuten lansirao je štikle u različitih nijansi boje kože, od bež do tamnosmeđih. Sada je ovu “Nudes” kolekciju upotpunio ravnim baletankama, za sve tonove kože.

Bila je BESKUĆNICA, a sada je MILIONERKA! I to zahvaljujući HALJINI od bombona

"NOVA MODA" ĆE VAS ZGROZITI: Ove pantalone postale su hit na ulicama Amerike (FOTO)

Stvar je u tome da bež cipele daju najbolji izgled nogama, ali pun efekat se postiže samo ako pogodimo pravu nijansu koja pristaje uz boju našeg tena, jer ih tada obuća može vizuelno izdužiti i stanjiti.

Lubuten se odlučio za klasični model sa diskretnom mašnicom, a kao trendi detalj, dodao je špic vrh, koji dodatno laska stopalu.

Foto: Christian Louboutin/Promo Foto: Christian Louboutin/Promo

Baletanke pod nazivom “Solasofia” dolaze u sedam nijansi, a cena im je poprilično paprena - 595 dolara. Naravno, sve ove cipele imaju kultni crveni đon!

Foto: Christian Louboutin/Promo Foto: Christian Louboutin/Promo

U kampanji nove Louboutinove ravne cipele predstavljaju manekenke obučene u balerine, s haljinicama koje nijansom odgovaraju baletankama koje nose.

Fotografije je snimio dvojac Sofia & Mauro.

Foto: Christian Louboutin/Promo Foto: Christian Louboutin/Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA