≫ 

ŠOKANTNA ISPOVEST FOTOGRAFA: Evo kako na svadbama ODMAH provalimo da li će brak propasti!

Imate li album sa venčanja? Prostudirajte svoje slike i pročitajte šta sve na dan svadbe mogu da primete ljudi koji drže foto-aparat, a što promakne svim ostalim gostima, vašim rođenim roditeljima i posebno vama

  • 1
Ruske svadbene fotografije Foto: sadanduseless.com

Fotograf kog unajmite da zabeleži vaš najvažniji dan u životu nije samo običan "škljocaš". Da bi fotografije bile uspešne, on prvo mora da vas upozna i vidi kakav je odnos između vas i partnera. Jedino vas tako može zaista "videti". Sve zavisi od vas, a on vas samo pažljivo posmatra. I beleži. Ako ste razvedeni, pogledajte, možda i vaše fotografije nose neki skriveni znak.

Istorijska svadba u Srbiji, tresao se starački dom: On 56, ona 67 i najslađi su par danas (FOTO) (VIDEO)

JEDNA BEZ DRUGE NE MOGU: Burme koje se spajaju u jednu

Na Redditu je nedavno napravljeno zanimljivo istraživanje u kojem je fotografima postavljeno pitanje mogu li prema pogledu kroz objektiv zaključiti hoće li trajati brak para koji su snimili ili je osuđen na propast.

Kakav je odnos između partnera, može da pokaže na primer sečenje svadbene torte. - Moj tata fotografisao je 27 venčanja tokom četiri godine, a najmanje 20 parova se otad razvelo - napisala je jedna od korisnica na ovu temu. Jedan fotograf koji se ovim poslom bavi već četiri godine rekao je da se nije čudio kada se jedan par razveo. - I pretpostavljao sam da će se to dogoditi jer su se venčali samo nekoliko meseci nakon što su se upoznali - rekao je.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Iako fotografi ne mogu tačno da procene hoće li brak opstati jer nisu babe vračare, mogu da nagađaju i eventualno pogode prema tome kako se ponašate na venčanju, kako se gledate i kako sečete tortu.

- Ako partner partnera hrani tortom na način da mu je gura u lice, a drugi mu se "sveti" na isti način, njihvo brak neće dugo trajati. Oni koji dele tortu romantično i nežno obično potraju kao par - rekao je jedan od fotografa.

- Na dan venčanja provedemo i više od 12 sati slikajući mladu i mladoženju i primećujemo više stvari od svih ostalih gostiju. Zanimaju nas trenuci intimnosti i emocionalne povezanosti. I vrlo brzo bude nam jasno da li toga ima ili ne. Takođe, fotografišemo i probe venčanja, veridbe i samo venčanje. Mnogi parovi, a posebno oni mlađi, fokusiraju se na samo venčanje, a ne na brak koji ih očekuje – napisao je jedan korisnik Reddita.

Još neki od komentara na temu su bili: - Imam album fotografija na kojima moj sada bivši muž čudno bulji u mene. Bilo bi još čudnije da fotograf to nije primetio.

Foto: kaifolog.ru Foto: kaifolog.ru

Kada mladoženja razgovara mobilnim na venčanju, odmah znate da nešto ne štima.

Jedan od fotografa ispričao je takođe jedno od svojih sećanja: - Nisam siguran da li je par koji sam snimao još uvek zajedno, ali ono što vam mogu reći jeste da se pričalo kako je mladoženja razgovarao mobilnim dok je išao prema oltaru. I bio je u farmerkama. Mlada nije izgledala baš srećno.

Javio se još jedan fotograf sa mnogo čudnijom pričom.

– Slikao sam venčanje koje je bilo organizovano u muzeju umetnosti. Kolega je rekao paru da se spremi za poljubac, a mlada je samo izustila: "O ne, ne, hvala vam!" Cela svadba je bila čudna, a mladoženja se čak nije ni potrudio da izgleda reprezentativno tog dana – prepričao je svoje isustvo ovaj fotograf.

Foto-Ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-Ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Prema iskustvu još jednog fotografa, razvode se i oni parovi koji su tokom fotografisanja stidljivi i ne prikazuju emociju prema partneru. Oni koji nemaju problem da se poljube i drže za ruke, uglavnom ostaju u brakovima.

- Snimali smo video venčanja para koji je pre sudbonosnog "da" bio nekoliko godina u vezi i imao je dete. Mislili smo da će trajati zauvek, ali moj fotografski partner, inače prijatelj mladoženje, saznao je da se razvode. Stvarno nisam primetio nikakve znake da bi se to moglo dogoditi. Jedino se sećam da je mlada spominjala kako je htela još jedno dete, a on nije bio za to - rekao je BigIdeaPhotoVideo.

Iz svega ovoga možemo zaključiti da se možda iz nekih sitnih detalja vidi ko je stvarno srećan, a ko nije bio ni pre venčanja. Ili oštrom oku fotografa jednostavno ništa ne promakne.

Ukoliko uskoro pravite svadbu, evo uputstva kako da šminkom povećate oči i na fotografijama izgledate fenomenalno:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RKS

    28. oktobar 2016 | 12:30

    Sve to sto ste napisali i nabrojali, vide i svi ostali!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA