Patike koje se kupuju već 30 godina ponovo izazivaju pažnju

Dizajner Bruce Kilgore zaslužan je što je Air Sock Racer model dobio smele nijanse i raznobojan dizajn, prepoznatljivu kombinaciju crne i žute boje, i koji je u paru sa smelom reklamom postao deo urbane kulture i stila života

  • 1

Originalno lansiran 86’ godine, Nike Air Sock Racer model patika za maraton, bez pertli, predstavljao je pravu revoluciju tog vremena.

Ovaj model omogućio je novim inovacijama koje su dolazile iz Nike brenda da unaprede kako trčanje, tako i ostale sportove. Dizajner Bruce Kilgore zaslužan je što je Air Sock Racer model dobio smele nijanse i raznobojan dizajn, prepoznatljivu kombinaciju crne i žute boje, i koji je u paru sa smelom reklamom postao deo urbane kulture i stila života. Danas, više od tri decenije kasnije, Nike Air Sock Racer Ultra Flyknit model donosi nove inovacije i izgled baziran na kultnom modelu.

Foto: Promo Foto: Promo

Gornji deo patika napravljen je od veoma laganih materijala koji nozi dozvoljavaju da slobodno diše i pružaju osećaj udobnosti neophodne za svakodnevne izazove, dok su boje veoma izražajne, baš kao i originalnom modelu.

Foto: Promo Foto: Promo

Model Nike Air Sock Racer Ultra Flyknit će biti dostupan u TIKE Shop-u, Kralja Petra 24.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA