• 14

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojedite ovaj doručak i osvojite 130 evra! (FOTO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako ste ljubitelj gurmanskih izazova i ne biste se bunili da jedenjem zaradite i neki džeparac, onda je ovo jelo od 8000 kalorija prava stvar za vas. Samo, morate da obećate da nećete tužiti restoran ukoliko vam pozli

  • 14
Foto: Facebook/BearGrillsCafe Foto: Facebook/BearGrillsCafe

Vlasnik kafea “Bear Grills” u engleskom gradiću Kongletonu, odlučio je da svojim posetiocima ponudi jedinstven obrok na meniju.

U pitanju je “Hibernator”, engleski doručak od 6000 kalorija, koji se služi uz milk-šejk “težak” 2000 kalorija.

Foto: Facebook/BearGrillsCafe Foto: Facebook/BearGrillsCafe

Zamislite samo da vidite na jednom tanjiru osam režnjeva slanine, osam kobasica, četiri krompira u čakširama, četiri jajeta na oko, omlet od još četiri jajeta, četiri galete, četiri parčenceta tosta, četiri prženice, četiri krvavice, dve kutlače pasulja, još dve paradajza i pečuraka i ogromnu porciju pomfrita.

- U pitanju je porcija od sedam kilograma hrane, od čega bi mogla nedelju dana da preživi četvoročlana porodica! Zato je i dobio ime “Hibernator”, jer se očekuje da će osoba koja bude pojela ovaj doručak, spavati sigurno barem godinu dana - objasnio je Mark Vajnder, gazda kafea.

Foto: Facebook/BearGrillsCafe Foto: Facebook/BearGrillsCafe

Ukoliko ga pojedete, ne samo da će vam se vratiti uloženih 19,95 funti, već ćete kao nagradu dobiti još stotinu. Ali, oprez! Od dvadeset gostiju koji su pokušali da odgovore na izazov – do sada nikome nije uspelo da baš sve slisti  s tanjira!

- Uveli smo pravilo da u Hibernator izazovu ne mogu da učestvuju osobe mlađe od 18 godina. Takođe, učesnici moraju da pažljivo pročitaju i potpišu papir na kojem su navedeni svi zdravstveni rizici od ove kalorijske bombe bogate masnoćama – rekao je Vajnder.

(Telegraf.rs / Express)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Iluminator

    1. oktobar 2014. | 09:09

    Ovo je nista, moj matori pojede, pola praseta, ceo hleb i 5 litra vina, posle toga vanglu vanilica i na kraju pita jeli ostalo jos prasetine ?

    Podelite komentar

  • Vasko

    1. oktobar 2014. | 13:53

    Nek Vajdner ovo pojede ja ću mu dat 300e...ma dje bre, nema sasi da iko uspije...od tih 20 takmicara on je vec uzeo 400e :)

    Podelite komentar

  • B.Blue

    1. oktobar 2014. | 07:49

    Pa samo ovaj shejk da popijes da se srucis. I gde nadjose ovoliku casu :-)

    Podelite komentar