Da bi uskršnje jaje bilo idealno, žumance mora da bude u centru. Evo kako to da postignete!
O Uskrsu se obično priča o tome kako najlepše našarati i ukrasiti jaja. Ipak, ta jaja u nedelju treba i pojesti. Zato, evo trika kako da vam ona ispadnu ne samo lepa, već i veoma ukusna
Ja kuvam 15 min. Sva razmenjena jaja menjam dalje i tudja ne jedemo. Gulili smo ranije ta jaja i nakon grozote koja me je sacekala sa nekim jajima koja skoro pa uopste nisu bila kuvana vise niti gulim niti jedemo jaje koje nije proslo kroz moje ruke
Barbi
Ja kuvam 15 min. Sva razmenjena jaja menjam dalje i tudja ne jedemo. Gulili smo ranije ta jaja i nakon grozote koja me je sacekala sa nekim jajima koja skoro pa uopste nisu bila kuvana vise niti gulim niti jedemo jaje koje nije proslo kroz moje ruke
Podelite komentar