USKRŠNJE SMS ODVALE (2.deo): Koliko su duge u zeca uši, toliko ti želim radosti u duši

Urnebesnim sms porukama Uskrs čestitaju čak i političke partije i poznate ličnosti, a Telegraf.rs odabrao je najsmešnije

  • 2

Histos vaskrse svim članovima stranke! Ovo je jedna od sms poruka koje će tokom uskršnjih praznika, sigurno, stići i na vaše telefone, posebno ako ste član neke partije. Ako niste, nemoj da žalite, naći će se već neki zaboravljeni rođak, komšija, koji će Vam poslati neku poruku posle koje ćete ostati zatečeni, zblanuti i sl.

Lično smo se uverili da ih šalju čak i poznate ličnosti, a Telegraf samo za Vas ovom prilikom objavljuje izbor najsmešnijih sms odvala kojima Srbi čestitaju najradosniji hrišćanski praznik i koje se, kao zaraza, šire zahvaljujući blagodetima moderne tehnike.

Popio zeka rakijicu, spotakao se o beležnicu, do tebe stigao nije, jer ga rakija još greje, a kad zeka već nije spretan, onda ti ja želim Uskrs srećan!

Meni mali zeko reče da vam želi puno sreće! Puno šunkice, jaja, ljubavi, zagrljaja, a još tome, dragi Bože, i novčića kol'ko može!

Vetrovi šapuću i ptice pevaju Uskrs je stigao, Uskrs je tu, a usne se pitaju gde je do sad lutao, jer svet je zastao od čežnje za njegovom svetlošću!

Svaka minuta srećna Vam bila, svaka Vam se želja ispunila. Za Vaskrs nek Vas sreća prati, lepše želje od tih ne možemo vam dati.

Dok vaskršnje lomiš jaje neka mir tvojom dušom vlada, nek ti Hrist snage daje, da zlo dobro nikad ne nadvlada.

Poleteli anđeli poput ptica, dotaknuli predivan osmeh tvoga lica, nek ti prenesu poruku na krilima belim da ti sve najlepše za Uskrs želim.

Koliko su duge u zeca uši, toliko ti želim radosti u duši, i koliko je lepo šareno jaje, toliko taj osećaj nek duže traje.

Na livadi crkva stara, zvono s zvonom razgovara. Svanuo je dan spasenja, dan Hristovog vaskrsenja.

Zaviri u košaricu. Tu ćeš naći pisanicu, mali zeka nju ti daje i čestitku za Uskrs šalje.

Kad do tebe zeka skokne, želim da te u lice cmokne! Da ti punu korpicu nade i sreće donese, a sve brige i tuge odnese.

Zaboravi sve muke i sav bol, na današnji dan samo voli, ne dozvoli da ti neko želje kvari. Prekrsti se sa tri prsta tragom pravoslavnog krsta. Nije Uskrs čestitka, ni darovi skupi, već nešto što čovek ne može da kupi. To je molitva i blagoslov Boga, da svako još više voli bližnjega svoga.

Skakuće zeko preko brda i reka, nosi vam radost i iznenađenja još neka! Kad dođe na vrata, on će ih tiho otvoriti, ugledati šarena jaja i srećan Uskrs poželeti! On tražiće nekog da veselje mu preda, ali nešto mu ipak u kuću tad ne da. Pa porodični duh je to, odmah se vidi, od ljubavi zrači i to zeki se svidi! Radosno skoči i dalje on krene, al ostavi poljupce i pozdrav od mene!!

Probudi se slatki dome i čestitaj praznik svome. Da danas dobro vlada i samoću da savlada. Nek na stolu jaje stoji i sva dobra neka broji.

Uskrsnog smo zeku poslali do vas, valjda je uspeo stići u pravi čas. Šaljemo po njemu zdravlje, ljubav, sreću i čestitamo Uskrs uz šunku najveću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA