Stiže čokolada koja se NE TOPI i ne lepi za prste!

Konačno se pojavilo nešto što će nam samo povećati užitak u najomiljenijoj poslastici

Komentari

  • Stefan

    30. decembar 2015. | 03:38

    Riba na slici kao da jede nesto drugo hahha

    Podelite komentar

  • www

    30. decembar 2015. | 00:19

    znaci opet GMO

    Podelite komentar

  • Ludo..

    29. decembar 2015. | 21:10

    Od koje životinje ima gene?

    Podelite komentar

    • 29. decembar 2015. | 22:15

      Baba Stanojka

      @Ludo..

      Od irvasa ;)

      Podelite komentar

  • Marija

    29. decembar 2015. | 20:24

    Probala sam, ne primećuje se razlika, to je više novi standard u pravljenju čokolade, iz Švajcarske uvek dolaze najbolje čokolade.

    Podelite komentar

    • 30. decembar 2015. | 01:14

      Moje S Ime

      @Marija

      Neki marketing, placaju te?

      Podelite komentar

  • Marjan

    29. decembar 2015. | 20:20

    Ovo je dobro za tropske vrućine, ali sigurno je ukusnija ona koja se lakse topi, te što se sporije tope verovatno su mešavina kakaa i još neke biljke koja sprečava topljenje

    Podelite komentar

  • liz

    29. decembar 2015. | 19:30

    To je cista hemija! Ko zna cime ce jos da nas truju sa zapada!

    Podelite komentar

    • 29. decembar 2015. | 20:20

      Mihajlo

      @liz

      Zašto pišeš kada ne znaš sastojke? Prvo saznaj koji su pa onda pljuj ako ima razloga.

      Podelite komentar

  • zeed

    29. decembar 2015. | 16:40

    Ako se ne topi i ne lepi za prste?Onda to nije cokolada vec cigla!

    Podelite komentar

    • 30. decembar 2015. | 09:13

      Neka mala

      @zeed

      Ala brate upravu si jbt I :-) :*

      Podelite komentar

  • Baki

    29. decembar 2015. | 16:34

    Jbš čokoladu koja se ne lepi za prste

    Podelite komentar

  • Jogny

    29. decembar 2015. | 16:31

    Pa kako cu da je jedem onda genije? Da je gutam?

    Podelite komentar

    • 29. decembar 2015. | 20:21

      Jovana

      @Jogny

      Obično se čokolada guta.

      Podelite komentar

    • 29. decembar 2015. | 20:22

      Neša

      @Jogny

      Zubima?

      Podelite komentar

    • 29. decembar 2015. | 20:23

      Marija

      @Jogny

      Kao i običnu, ova je samo izdržljivija na visoke temperature.

      Podelite komentar