• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jela je SAMO brzu hranu tri godine, a pogledajte kako sad izgleda (FOTO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada je bila mala, jela je samo piletinu i pomfrit, ali je vremenom, došao trenutak kada je prestala da jede sve što nije iz lanca njenog omiljenog brenda

  • 2

Džordžija Skotni (21) iz Portsmuta tri godine jela je samo brzu hranu, iz svog omiljenog restorana ovog tipa.

KUPUS, LUKOVINA, CVEKLA, KURKUMA: Evo kako da JAJA farbate prirodnim bojama! (VIDEO)

Nedavno je prvi put okusila voće, nakon trogodišnje ishrane bazirane isključivo na proizvodima pomenutog brenda restorana. Ona je pritom, imala i ozbiljan strah od probanja bilo koje hrane, koja nije iz kuhinje ovog proizvođača brze hrane, pa je zbog toga imala konsultacije sa hipnoterapeutom. Džordžija je razvila ubeđenje da njen organizam može da vari samo "KFC" hranu.

Kada je bila mala, jela je samo piletinu i pomfrit, ali je vremenom, došao trenutak kada je prestala da jede sve što nije iz lanca njenog omiljenog brenda.

Tako je, poslednje tri godine, devojka jela isključivo hranu naručenu u "KFC"-ju, sa povrmeenim ustupcima kada bi uzela malo tosta ili čokolade.

Zahvaljujući velikom uspehu hipnoterapije kome se podvrgla, Džordžija je konačno uspela da se okuraži i isproba i druge namirnice, uključujući i voće.

Foto: Facebook/Georgie Scotney Foto: Facebook/Georgie Scotney

- Oduvek sam bila veoma tvrdoglava, posebno kada je hrana u pitanju. Tako sam kao sasvim mala jela samo običnu piletinu i pomfrit, a onda vremenom jela isključivo u omiljenom restoranu. Ništa drugo nije dolazilo u obzir, i išla bih tamo svakog dana bez izuzetka - ispričala je devojka za metro.co.uk

Ona je, kako kaže, svesna da to nije bila najpametnija ideja.

Foto: flickr/Kurman Communications, Inc, Facebook/Georgie Scotney Foto: flickr/Kurman Communications, Inc, Facebook/Georgie Scotney

Zanimljivo je da je Džordžija takmičarka u gimnastici za Veliku Britaniju, i veruje da je njen poremećaj nastao kada je počela da preskače obroke kako bi išla na trning.

Na traženje pomoći naterao ju je dečko, sa kojim je planirala ovog leta da ide na put po Aziji, i on je znao da će biti problem hrana, jer neće želeti ništa da jede.

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Zivomir ---Zile

    26. april 2016. | 20:27

    Ma neka dodje ona kod mene na domaci pasulj,kacamak,prasetinu i malo mladog luka !!!

    Podelite komentar

  • Paris

    26. april 2016. | 21:05

    Sad citam u pariskim novinama da su pronasli ttagove fekalija u sladoledu iz kfc-a!??? Prijatno!

    Podelite komentar