• 22

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Đoković nas oduševljava svojim KOLAČIMA! Evo kako da ih napravite i vi (RECEPT) (FOTO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pre neki dan, Jelena Đoković je na instagramu objavila fotografiju jednog neobičnog kolača. Iako tako ne deluje na prvi pogled, pravi se vrlo lako. Evo recepta

  • 22
Foto: Promo Foto: Promo

Supruga najboljeg tenisera na svetu, Jelena Đoković, poznata je po tome da se sprema vrlo zdravu i ukusnu hranu. Takav je i ovaj kolač, čiju sliku je nedavno postavila na svom Instagramu.

Naslovna strana o kojoj se priča: Jelena Đoković iznad Ekvadora (FOTO)

Kada se Jelena Đoković pojavila u SVETLUCAVOJ HALJINI, svi su bili oduševljeni! (FOTO)

Jelena je oduševljena ovim kolačom, a, kako prenosi portal 24sata recept je više nego jednostavan.

Potrebno je:

– 200 g kakao putera

– 2 kašike kokosovog ulja

– 150 g kakao praha

– 3 kašike javorovog sirupa

– 1 kašičica lecitina

– prstohvat soli

A photo posted by Jelena Djokovic on

Za sloj od bele čokolade potrebno je: – 100 g kakao putera – 1 kašika kokosovog ulja – 3 kašike javorovog sirupa – 1 kašičica lecitina

A photo posted by Jelena Djokovic on

Priprema:

Istopite kakao puter i ulje, pa u to dodajte sve preostale sastojke. Dobijeno "testo" podelite na dva dela, pa u jedan dodajte nekoliko kašika kokosovog ili bademovog mleka. Promešajte dobro.

Za sloj od bele čokolade, istopite puter i ulje, dodajte preostale sastojke i sve dobro promešajte. Sad imate tri činije sa tri različita "testa". Ostavite ih da se prohlade i malo stegnu, a zatim u kalupe za mafine sipajte po jednu kašiku od svake mešavine, tako da se pomešaju kao na slici. Ostavite u zamrzivaču 30 minuta, a onda - uživajte u slatkišu bez šećera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Zaki

    16. oktobar 2016. | 09:42

    kakva sajber domaćica 21 veka, samo nam deli savete o tome šta da kuvamo, kako da budemo srećni, itd. Blago nama što imamo Jeciku. Bez nje eto, ne znam kako sam doživela 45 g.

    Podelite komentar

  • Šurak

    16. oktobar 2016. | 10:13

    Smiri se ženo, naporna si

    Podelite komentar

  • 1991

    16. oktobar 2016. | 10:11

    Opasna ova specena,vidi se prava domacica..cuj kokosovo ulje,bas jeftino..

    Podelite komentar