• 0

Evo kako da zatrudnite i prirodnim putem dobijete blizance

Pokušavate da ostanete u drugom stanju? Ovi saveti mogu da vam pomognu da dobijete dvojke

  • 0

Porođaj je posle venčanja najvažnija stvar u životu mnogih žena. Davanje života detetu je osećaj bez premca koji ne može da se poredi sa bilo kojim drugim zadovoljstvom.  Kada su u pitanju blizanci, sreća je mnogo veća, jer mnogi roditelji bi voleli da im deca rastu i razvijaju se istovremeno.

Ako imate seks u ovoj pozi, dobićete BLIZANCE!

Oni su blizanci, a polubraća! Evo kako je to moguće

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Koliko vremena je najviše proteklo između rođenja blizanaca?

Postoje neke stvari koje mogu da povećaju mogućnost dobijanja blizanaca, iako dosta toga zavisi od genetike. Na primer, ako ste u familiji imali slučajeve bliznačke trudnoće, velika je verovatnoće da ćete dobiti dvojke ili trojke.

Drugi faktori koji može da utiče su nacionalnost i godine. Afro-amerikanke i Azijatkinje imaju veće šanse da zatrudne sa blizancima nego belkinje. Blizanci su češći kod starijih i žena sa prekomernom težinom. Prema nedavnoj studiji žene sa telesnim indeksom (BMI) od 30 i više imaju veće šanse da dobiju blizance.

Foto-Ilustracija: Profimedia/Alexandre Jacques

Foto-Ilustracija: Profimedia/Alexandre Jacques

Poznato je da žene koje odu na veštačku oplodnju imaju veću šansu da dobiju blizance od onih koje zatrudne prirodnim putem. Ipak, postoje saveti koji mogu da vam pomognu da dobijete blizance na prirodan način.

1. Mnogo veće šanse da dobiju blizance imaju starije žene. Godine, međutim, povećavaju rizik od pobačaja.

2. Povećan unos dijetetskih proizvoda može da bude od pomoći. Žene sa adekvatnim unosom mlečnih proizvoda povećavaju za pet puta šansu da dobiju blizance.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

3. Nastavak dojenja. Ukoliko dojite i želite da dobijete blizance, trebalo biste da odgložite odvikavanje deteta od sise. Jedna studija pokazala je da su mame koje su nastavile da doje, imaju devetu puta veću šansu da dobiju blizanci.

4. Ukoliko zatrudnite odmah nakon prestanka uzimanja kontraceptivnih pilula. Dok se vaše telo vraća na normalnu ovulaciju, vaša šansa da zatrudnite sa blizancima se povećava.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima