Komentari

  • esma

    3. jul 2017 | 13:33

    Interesuje me sta tehnolozi kazu po pitanju odabira a paradajiza po kvalitetu na osnovu uvrezenog zapazanja da su najaolje sorte paadajzi koji imaju sirok krug gde je drska posto su takvi paradajzi uvek bili zaista dobri,bas kao ovaj sa slike,mesnati a socni,a ne oni puni vode koja pljusti a zilavi koren kada se preseku.

  • peskir

    3. jul 2017 | 00:11

    Koliko dve gajbe, ocu da nosim u Grcku ?

  • Jovan

    2. jul 2017 | 21:32

    Prodajem oaradajz u borci jutros sam prodao 50 kg mog paradajza za pola sata. Razgrabio se zbog kvaliteta. A sto se tice cvrstoce to samo zavisi od vrste. Cvrsci paradajz je bolji za transport ali je losijeg ukusa.

  • Pero

    2. jul 2017 | 18:58

    Ja nedeljom kupim u zemunu na pijaci gornja varos(stari buvljak)od mladog bracnog para pravi domaci tanka kozica a ukus kao nekad100,00 kg.

  • Branko

    2. jul 2017 | 18:03

    Kupujte domaće!!!

  • stojan

    2. jul 2017 | 17:09

    Uzmite makedonski... nema bolji

  • Nc71

    2. jul 2017 | 15:08

    Otkrili ste rupu u saksiji

  • Zivojin

    2. jul 2017 | 14:49

    Novosadski jabucar je najbolji najduže traje ubrzan, čvrst je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA