President Somborska – neiscrpni izvor inspiracije za letnje zalogaje (FOTO)

Ako volite salate, President Somborska uneće pravi preokret u vašu kuhinju

  • 1

Leto nam donosi obilje svežih namirnica i neiscrpnu inspiraciju za lagane zalogaje. Ukoliko želite da vaša letnja trpeza dobije neodoljivi mediteranski šmek, probajte President Somborska sir ili namaz - njihov puni, bogati ukus i jedinstvena kremasta tekstura učiniće svaki vaš zalogaj slasnijim.

Ako volite salate, President Somborska uneće pravi preokret u vašu kuhinju. Kombinujte je sa zelenom salatom, paradajzom, rukolom, začinskim biljem i maslinovim uljem i na jednostavan način pripremite ukusan obrok koji će vam pružiti dnevnu dozu energije.

Ovaj beli punomasni sir odlično se slaže i sa mesnim delikatesnim proizvodima i predstavlja savršenu dopunu vašim brzim zakuskama za porodicu i prijatelje. Za one koji vole da letnje dane i lepo vreme iskoriste za piknik u prirodi, President Somborska biće osvežavajući dodatak specijalitetima sa roštilja.

Foto: Promo

Ljubitelji mlečnih namaza ovog leta pronaći će novi izvor inspiracije u President Somborska namazu, koji zadržava kremastu teksturu President Somborske. Priprema sendviča, kanapea i brusketa postaće još zanimljivija uz bogatstvo ukusa koje ovaj namaz donosi.

Bilo da volite sveže povrće ili suhomesnate proizvode, na vama je samo da odaberete vašu omiljenu kombinaciju namirnica, a President Somborska namaz je tu da ih poveže u harmoničnu celinu. Ako volite da eksperimentišete, dodajte mu začinsko bilje i pripremite originalne pikantne namaze.

Poigrajte se President Somborska sirom ili namazom i isprobajte njihovu slatku stranu! Kombinujte ih sa komadićima sezonskog voća, orašastim plodovima i medom i iznenadite svoje najmilije neobičnim spojem aroma i tekstura.

Foto: Promo

Pripremljeni od najkvalitetnijeg mleka sa vojvođanskih pašnjaka po tradicionalnoj recepturi somborske mlekare, President Somborska proizvodi uneće na vašu letnju trpezu bogatstvo osvežavajućih ukusa.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    28. jul 2018 | 15:32

    Da li ce ponovo proizvoditi " Sirni Namaz sa paprikom " ! ? Bilo je lepo napraviti sendvic sa namzom ! Nije nam bilo potrebno da kupujemo strane uvezene namaze ! Steta !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA