• 3

ENERGETSKA BOMBA: Ovo je najkaloričniji sendvič na svetu (FOTO)

U nameri da donese dašak svoje domovine u SAD, Britanac Kris Sel, koji u Njujorku ima restoran brze hrane, kreirao je rekordno jak sendvič sa sastojcima tipičnim za engleski doručak

  • 3

Ovaj superkalorični doručak u sebi sadrži neverovatnih 1.200 kalorija, a napravljen je od belog hleba, slanine, jaja i pečuraka. Sve to se umoči u testo i prži u dubokom ulju.

Kada se ima u vidu da je preporučeni dnevni kalorijski unos za žene 2.000, a za muškarce 2.500 kalorija, onda je sasvim jasno da je sendvič Krisa Sela prava kalorijska bomba koju ne bi trebalo prečesto konzumirati.

- Prva polovina je imala izvanredan ukus, ali kako se prži u ulju, dok dođete do druge polovine, sendvič već postaje malo vlažan. No, savršen je za mamurluk ili kao hrana za utehu – kazao je Sel.

Britanac se ni najmanje ne brine za zdravlje svojih klijenata, pa tako u svom restoranu nudi i drugu superkaloričnu hranu kao što su pohovani komadi pice, pohovane čokoladice, makaroni sa sirom, a pohuju čak i hranu koju klijenti donesu.

(kliX.ba)

Komentari

  • Драгољуб Николић

    http://www.youtube.com/watch?v=7Xc5wIpUenQ Пробајте ово, то није ништа.

  • nis

    koliko ima u burek ili pogacice sa cvarcima.vazno je samo spomemuti engleza ili amera.to je odgovor za nas nestanak.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima