• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

ČUDO OD ŽENE: Navučena na brzu hranu, ne goji se ni gram! (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 2 min.

Verovali ili ne, ova devojka nikada u svom životu nije pojela povrće, a voće konzumira samo u industrijskim sokovima

  • 3

Britanka Fej Kempbel poslednjih 16 godina isključivo jede nezdravu “brzu” hranu. Iako bi većina žena za to vreme nabacila popriličan broj neželjenih kilograma, ona tih problema nema. Na visinu od 172 santimetra, ova dvadesetjednogodišnjakinja jedva da ima 62 kilograma.

Ova žena ne samo da na svom tanjiru nikad nema voća i povrća, pa čak ni normalnog mesa, već se trudi da ne razmišlja o ovim namirnicama, jer na sam spomen zdrave hrane, njoj pripadne muka!

- Sama pomisao da jedem povrće u bilo kom obliku nagoni me na povraćanje – otkriva Fej.

PrintScreen: YouTube/Barcroft TV PrintScreen: YouTube/Barcroft TV

Njena svakodnevna ishrana svodi se na pomfrit, pice, tostiran hleb, čizburgere i svu drugu brzu hranu koja vam pada na pamet. Nažalost, njen jelovnik polako je udaljava od ostalih članova porodice.

- Stigla sam do te tačke da sam najsrećnija dok jedem picu sama u dnevnoj sobi, dok moja porodica u trpezariji natenane uživa u večeri. Takav raspored stvari je za nas potpuno normalan. Kad mama sprema povrće i meso, ja moram da izađem iz stana, pošto ne mogu da podnesem miris spremanja te hrane – žali se nesrećna žena.

To što Fej ne može normalno da ruča sa svojima i nije toliko strašno, kad se uzme u obzir činjenica da ova devojka ne može normalno da izlazi ni na ljubavne sastanke.

- Jednom mi se desilo da je dečko rezervisao preslatki mali italijanski restoran, ali smo na kraju završili na hamburgerima, pošto u prvoj kafani na meniju nije bilo ničeg za mene – očajna je ova devojka.

Ono što je posebno neobično jeste da se kod Fej prvi problemi s ishranom nisu pojavili kao “tinejdžerske bubice”, već je još kao dvogodišnja devojčica odbijala da jede bilo šta osim prženih krompirića. Njeni roditelji nisu imali druge nego da je još tada odvedu kod lekara. Kako se ispostavilo, njoj je dijagnostikovan gastroezofagusni refluks, stanje koje izaziva gorušicu i probleme sa varenjem.

Mada, očekivano je bilo pretpostaviti da Fejini problemi nisu isključivo fiziološke prirode, već i da psiha tu ima velikog udela. Kad je imala 15 godina, krenula je kod dečjeg psihologa koji joj je pomogao da makar malo promeni dijapazon namirnica koje unosi u sebe, pa je tako u svoju ishranu uvrstila pice, pljeskavice i drugu brzu hranu.

- Trebalo mi je nekoliko godina da se naviknem na drugu hranu i još uvek imam pomalo problema sa tim – otkrila je Fej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • dexter

    12. novembar 2013. | 12:19

    Nije ona bila gladna! Jela bi ono sto ke sad tera na povracanje!

    Podelite komentar

  • Su

    12. novembar 2013. | 23:40

    Tek joj je 21 god,ali ko zna sta moze za koju god da se desi,sa 62 kg,moze lako doci do 262 kg... a i ako je ovo ona na slikama izgleda bar 10 god starije..Psiha je cudo..mislim da je to najveci problem kod ove devojke...

    Podelite komentar

  • Mala od skandala

    17. novembar 2013. | 00:54

    Blago njoj...

    Podelite komentar