• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zahvaljujući veštačkoj ruci, ovaj kuvar ne može da se opeče! (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon tragične nesreće, kuvar Eduardo Garsija ostao je bez leve ruke. Međutim, on je danas bolji majstor kulinarstva nego ikada ranije

  • 0

Kada je pre dve godine u lovu ostao bez leve ruke, Eduardo Garsija nije sebi dozvolio da klone duhom i dozvoli da ga invaliditet sputa u onome što najviše voli da radi. Štaviše, zahvaljujući dostignućima najmodernije medicine, on je dobio bioničku ruku od koje ima više koristi nego da je prava!

- Dobio sam supermoći! Sada mogu bez rukavice da vadim stvari iz rerne bez straha da ću da se opečem. Pride, dok seckam nožem, ne plašim se da ću se poseći – priča tridesetdvogodišnji Eduardo.

Jedina mana nove mehaničke ruke je što nije dovoljno osetljiva na dodir, tako da su Eduardove reakcije malkice sporije.

- Ponekad zaboravim, pa ispadnem trapav. Trebaće mi još neko vreme da usavršim veštinu baratanja bioničkom šakom – otkriva ovaj šarmantni latino momak.

Eduardo smatra da čak i u najtragičnijim okolnostima ne bi trebalo sebi dozvoliti da vam nesreća upropasti život, već je važno zadržati pozitivan stav.

- Tako je kako je. Naučio sam da živim s onim što imam. I pritom se ludo zabavljam! - otkriva tajnu svog uspeha hrabri kuvar.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti