TRADICIJA SE NASTAVLJA: Dani Hvarske kuhinje
Dani Hvarske kuhinje počinju 27. januara i trajaće do 3. marta u restoranu Šaran. Ljubitelji tradicije uživaće u hvarskim specijalitetima i ukusima sa ovog podneblja
Tradicionalno, već deceniju unazad Beograd je u januaru mesecu rezervisan za Hvarsku kuhinju u restoranu "Šaran".
Gostujući restoran sa Hvara "Kod kapetana" na čelu sa Juricom Tomičićem unosi toplinu sa Hvara u ovaj restoran i usrećuje sve goste.
Mnogi prijatelji ovog restorana i ljubitelji tradicije, rado se odazivaju pozivu da učestvuju u organizaciji ali i degustaciji Hvarske kuhinje.
Dani Hvarske kuhinje počinju 27. januara i na oduševljenje svih trajaće do 3. marta u restoranu Šaran.
Proslavu jubileja obeležiće gastronomski vatromet praćen dobrim zvucima za koje ce se pobrinuti frontmen grupe "Đavoli" Neno Belan.
(Telegraf.rs)
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Dejan
Lepo
Podelite komentar