Mlad Mesec u Blizancima se pojavljuje 3. juna: Evo šta će to značiti za vaš horoskopski znak

Mesec, nebo i zvezdice vam određuju sudbinu, a vaše je samo da živite punim plućima

  • 1

Mlad Meces u Blizancima će se pojaviti već sutra, a to ima veliko značenje za vaš horoskopski znak. Pronađite se i vidite šta vas očekuje.

Novo pojavljivanje mladog Meseca "zakazano" je za 3. jun 2019. Njegova svetlost će obasjati nake horoskopske znake, ali neki će morati tu svetlost da potraže iza mračne zavese.

Evo šta vas očekuje sa navom pojavom na nebu.

Ovan

Napokon ćete sve tačke povezati na pravi način i pojaviće se u vašem blistavom umu važne, brilijantne ideje. Iskoristite ovu energiju koja vam se daje i slobodno se upustite u multitasking poslove jer ćete u svemu biti jako uspešni. Možda ćete čak imati vremena i da povedete jedan ozbiljan razgovor sa nekim ko trenutno drži vašu kartu uspeha u svojim rukama.

Bik

Napokon se približavate onom svetu koji ste uvek želeli da izgradite za sebe. Razmislite koje tačno vam stvari trebaju u životu, a čega možete da se odreknete. Razmislite i da li zarađujete novca onoliko koliko želite. Vreme je da tako postavite ciljeve koji vode ka stabilnijem i luksuznijem životu. Važno je da se osećate sigurno tamo gde stojite u momentu.

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Blizanci

Imate motivaciju i prigrlite je čvrsto kako biste izgradili što bolju ličnost od sebe. Uvek ste u procesu napredovanja, ali setite se da ste u nekom trenutku samo želeli da budete tamo gde ste sada. Vreme je da sami sebi priznate pobedu i da se potapšete po ramenu zbog svega što ste postigli, a to definitivno nije malo. Uživajte.

Rak

Ovaj mlad Mesec će vas motivisati da budete dovoljno saosećajni i puni empatije. Vaša intuicija će biti izraženija nego inače i tačno ćete znati kakvu dušu, osobu želite pored sebe. Potreban vam je neko dubljih osećanja i povezaniji u društvu, a možda i uticajniji. Oslobodite svoj ego i ujedinite se sa univerzumom.

Lav

Motivisani ste oduvek bili da od sveta napravite bolje mesto za život. Taj život će se sada emitovati kroz vašu energiju i moći ćete da je prenesete drugim ljudima. Definitivno ćete biti druželjubiviji nego inače i posvećeniji okolini. Morate voditi računa da nešto energije ostavite i za sebe.

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Devica

Trenutno ste u raspoloženju da karijeru posmatrate kao jedini važan aspekt života u koji bi trebalo da ulažete. Niste daleko od istine, ali ne zapostavljajte do kraja ni ljubav, pa ni zdravlje. Imate dovoljno hrabrosti i upornosti, pa ćete ostvariti baš sve što ste naumili. Zato, glavu gore i samo napred.

Vaga

Ukoliko ste bili zabrinuti za budućnost ovih prethodnih nedelja, sada će vam mlad Mesec olakšati jer će vam obasjavati jedan po jedan put koji vam se otvara. Čak će vam se u jednom trenutku desiti da imate tolikio mogućnosti da niste sigurni šta bi bilo pametno da izaberete. Međutim, i tu će vam zvezde pomoći, jer je ovo vaš period.

Škorpija

Podižete se iz pepela poput feniksa, ali to je tako tipično za vas. Prisetite se samo iz koliko ste poteškoća u životu izašli kao pobednik i pozajmite tu energiju iz prošlosti kako bi je ujedinili sa Mesečevom i kako biste sebi omogućili da se bolje osećate. Osetićete viši nivo spiritualnosti.

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Strelac

Novi mladi Mesec će biti i ovaj put na vašoj strani. Imate dovoljno goriva za svaku relaciju koju ste već ostvarili sa nekim. Samo je potrebno da negujete postojeće podnose i osećaćete se sigurno i lepo. Vaša misija na zemlji je upravo ta da stvarate i kvarite sami odnose sa o0sobama koje vas okružuju. Dakle, sve je u vašim rukama.

Jarac

Važno je da se u nekom predstojećem periodu usredsredite na zdravlje i samoodržanje. Niko o vama ne može brinuti bolje nego vi sami. Napravite plan za novi životni stil i držite ga se čvrsto kako biste se najpre stabilizovali, a onda počeli da napredujete. Ako je potrebno i osamite se da biste bili bolje.

Vodolija

Vaše unutrašnje dete baš želi da izađe na površinu i da se igra sa svime što je oko vas. To je vrlo dobro za onaj deo kada je zabava u pitanju, ali možete da imate poteškoća na poslovnom planu zbog dečje naivnosti. To vam nikako ne treba i bilo bi dobro da se kontrolišete. Udahnite i uzmite od života ono što je dobro za vas.

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Ribe

Stavite u svoj fokus situaciju koju trenutno imate kod kuće, jer se niko neće brinuti o vašoj porodici umesto vas. Napokon ćete osetiti povezanost sa vama najdražim ljudima, ali i sa prostorom koji se zove dom. Uživajte u njegovoj toplini i zaboravite na ideju da ga izlažete tuđim očima jer je on sada namenjen samo vama. Utonite u njega.

(Telegraf.rs / elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA