Vaš horoskopski znak otkriva da li ste više za psa ili mačku

Mačke ili psi – večita dilema mnogih ljubitelja životinja

  • 18

Dok se jedni izjašnjavaju kao mačkoljupci, drugi koji više vole pse ističu pre njihovu lojalnost i umiljatost, ali je činjenica da debata u korist jednih i drugih traje i kraj joj se ne nazire.

Ljudi koji više vole pse opisuju se kao ekstrovertni, dok su ljubitelji mačaka više intelektualno radoznali. Horoskop otkriva mnoge tajne o nama pa tako i da li smo više osoba kojoj prijaju mačke ili psi.

Mačke Foto: GeneralArugula / reddit

Vatreni znaci koji su poznati po svojoj energiji su više okrenuti ka psima koji im više odgovaraju u pogledu njihovog načina života. Zemljani znaci koji su stabilni takođe preferiraju pse jer su odgovornije osobe i mogu da odgovore na njihove potrebe.

Vazdušni lepršavi znaci su više okrenuti ka mačkama koje ne zahtevaju mnogo nege, a uz to su veoma nezavisne. Vodeni znaci vole mačke jer su emotivniji i osetljiviji po karakteru i ne vole nešto naročito da izražavaju emocije.

Ima tu i brojnih izuzetaka, a evo šta vam za kućnog ljubimca savetuje vaš položaj planeta.

Ovan – psi

pas, psi, šetnja pasa, povodac, korpa, povodci za pse Foto: Shutterstock

Vama j epotreban drug za šetnju koji je energičan ka o i vi  voli da istražuje okolinu i upušta se u avanture.

Bik – psi

Vama odgovaraju i psi i mačke, ali prevagu ipak odnose psi. Iako vam je u redu da se mazite sa mačkom, ipak vam više odgovara društvo pasa. Tvrdoglavi ste, pa vam je dresirani pas koji vas sluša idealan prijatelj.

Blizanci – mačke

Vi ste neko ko možda najviše od svih u Zodijaku volite mačke. Radoznali ste po prirodi, a izreka „Radoznalost je ubila mačku“ nije smišljena bez razloga.

Rak – psi

Vi ste izuzetak od ostalih vodenih znakova jer vas vodi mesec sa svojim majčinskim instinktom. Iako mačići zahtevaju dosta nege, ipak su potrebe psa veće.

Lav – psi

Mačke su vam bliske srcu, ali vi se pre odlučujete za pse. Niko ne voli pažnju kao lavovi, a pas će ipak u vas uvek gledati kao u Boga.

Devica – mačke

mače mačka foto: pixabay.com/Willbert_Rodriguez

Izuzetak od toga da zemljai znaci vole pse,  vi ste ipak prijatelj sa drugom krznenom vrstom. Volite red i čistoću, a cenite i to što su mačke misteriozne i radoznale.

Vaga – psi

Vage vole da budu voljenei zato se pre odlučujete za psa kao ljubmca. Iako ste sofisticirani kao mačke, ipak pre birate lojalnost psa nego li prefinjenost mačke.

Škorpija – mačke

Žudite za lojalnošću koju pas može i te kako da vam pruži, ali pre se odlučujete za mačku jer odgovara vašem temperamentu i čudljivosti po kojoj ste poznati. Plus, vi želite lojalnost po slobodnoj volji ne zbog obaveze – isto kao i mačka.

Strelac – mačke

Dok vatreni znaci više cene energične i uvek pozitivne pse, Strelac se ipak odlučuje za društvo mačke. Lakše vam je da živite i ugađate mački nego li psu.

Jarac – psi

Pomeranac pas Foto: Pixabay

Uvek racionalni i osetljivi, Jarac voli disciplinu i treniranost pa je s toga pas uvek bolji izbor.

Vodolija – mačke

Slobodnog ste duha kao i mačke pa ni ne čudi što ste pre orijentisani ka njima. Pas vam može malo uneti paniku u vaš život, a mir nema cenu.

Ribe – mačke

Iako možemo da vas zamsilimo u društvu psa, duhovno orijentisane i osetljive Ribe ipak nekako više idu uz mačke. Volite da budete sami, a mačka koja će vas ostaviti na miru kad god poželite idealan je drug za život.

(Telegraf.rs/bustle.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bik

    7. jun 2019 | 19:39

    Bogami macka.

  • Boris

    7. jun 2019 | 20:30

    Ja ne volim macke, to meni smrdi.

  • Riba

    7. jun 2019 | 20:10

    Ne volim mačke, još manje volim da budem sam, najmanje sam osetljiva osoba u svojoj okolini. Ili ste vi omašili motku ili su mene slagali kada sam rodjen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA