≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Neki od vas nisu spremni na kompromis, dok se drugi tope u strasti

Kraj je juna, počinje jul i smeši nam se lepše vreme, a izgleda i lepši život

  • 2

Letnje vreme ima svoje posebne čari, ali ne bi to bilo to kada se zvezde ne bi umešale. Evo šta kaže horoskop za sledeću nedelju.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop, ilustracije, mart Foto ilustracija: Shutterstock

Teži period je pred vama. Imaćete mnoge kočnice na polju posla i neće vam biti lako da ostvarite svoje ciljeve. Na polju emocija želite sve ili ništa, niste spremni na bilo kakav kompromis. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete probleme sa očima, glavom, povišenom temperaturom kao i sa upalama i bolnim stanjima.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Bikove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    22. jun 2019 | 19:13

    E ovako prvo da odgovorim Ani I Maksu ,pa cu tek onda o mom horskopskom znaku.Draga Ana umesto sto pratis tudj zivot,tj ko koliko komentara ostavi ovde,gledaj sebe I svoj prazan zivot.A ti Maks mami svojoj mozes da kazes da umukne meni ne.Ovaj portal nije vase vlasnistvo da bi meni odredjivati sta cu I koliko da pisem.Ana draga sve je stvar organizacije ustala u 5 h , skyvala rucak,oprala neki prozor , popeglala ves , a ostatak dana koristim da nerviram vas na portalu,dezurne saobracajce ovde.Ovaj put sto se horoskopa tice sve ste mi pogodili,finansije se popravile bio regres👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA