≫ 

3 horoskopska znaka kojima će ovo biti nedelja za pamćenje: Spremite se da uživate!

Zvezde su se namestile tako da će neki baš imati čemu da se raduju

  • 3

Približava se kraj juna, a za samo finale zvezdice su se rasporedile tako da će neki imati malo više sreće od drugih. Pogledajte da li ste vi među tri horoskopska znaka kojima će ovo biti nedelja iz snova.

Sunce je u Raku, a Merkur se polako ali sigurno useljava u Lava, pa će ovo biti interesantnih sedam dana.

Zbog toga što Sunce pravi predivan sekstil sa Uranom bićete bukvalno prinuđeni da pokažete svetu sve svoje potencijale.

Ipak, neki će za korak biti ispred drugih horoskopskih znakova i više će se radovati.

Rak

Horoskop Foto: Pixabay, Shutterstock

Prepuni ste energije i osećate nikada veće samopouzdanje.

Sunce je u vašoj prvoj kući ličnosti, što vas ispunjava svetlošću i ljubavlju. Zastanite malo i prisetite se koliko ste stvari samo rešili tokom prethodnih godinu dana i to će vam biti dosta da budete ponosni na sebe. Iako vi toga niste svesni, veoma mnogo ste napredovali. Bilo da ste samo prevazilazili neke boli, da ste postali otporniji na udarce i da se brže oporavljate od nanete vam nepravde, sve to zajedno je jedan veliki uspeh koji nikako ne bi trebalo da podcenjujete. Dopustite da vas obuzmu snaga i samopouzdanje jer vas čekaju novi izazovi u životu.

Mars se takođe uselio u vašu prvu kuću i puni vas energijom, pa bi trebalo to da iskoristite sada dok imate šansu i da uživate, ne biste li se pripremili za ono što sledi.

Lav

Horoskop Foto: Pixabay, Shutterstock

Mnogo ste produktivniji jer razmišljate bistre glave.

Razmislite da li ste zavisni od mudrovanja. Osećate naboj inteligencije, koristite to svom snagom i na kilometar od vas se to primećuje. Merkur ulazi u vašu prvu kuću ličnosti 26. juna i pomoći će vam da uspostavite komunikaciju između unutrašnjosti i spoljašnjosti vašeg bića. Pomirićete razum i emocije, ali ćete i dalje zadržati vaše glumačke sposobnosti koje su deo vaše harizme i bilo bi ih šteta odbaciti. Držite se svog puta u životnom lavirintu i iskoristite svoje misli, odnosno pretvarajte ih u dela i bićete večito zadovoljni.

Venera će se useliti u vašu jedanaestu kuću komunikacije, tako da će vam biti mnogo lakše da se konektujete sa okolinom nego što je to uobičajeno slučaj. Družite se sa ljudima, jer će vas to ispuniti.

Ribe

Horoskop Foto: Pixabay, Shutterstock

Ponovo oživljava kreativnost u vama.

Sunce i Mars su u vašoj petoj kući, a to znači da više ne bi trebalo da se borite protiv toga da se izrazite. Naprotiv, prepustite se zabavi i uživanju. Ne postoji loše vreme da odvrnete muziku do daske, zato to učinite odmah. P0vežite se sa svojim unutrašnjim detetom, a samo jedan od načina je da sednete na tobogan i da se žmureći spustite niz njega. To bi treablo da vam samo bude mali podsetnik da je život u svojoj suštini zabava i da je to jedino čemu istinski treba da se posvetite. Ovo je najromantičniji period godine za vas i iskoristite to.

Venera pravi kvadrat sa Neptunom, a sve to će se događati u vašoj prvoj kući ličnosti od 24. juna pa nadalje. Zbog toga ćete možda biti malo kritički nastrojeni prema sebi, a zapavo za to nemate nikakvog razloga.

VIDEO Rođeni pobednici: Ovo su tri najbogatija horoskopska znaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika...

    24. jun 2019 | 21:52

    Jedan je zivot,zato iskoristimo to na najbolji moguci nacin...uzivajmo...

  • DDF

    24. jun 2019 | 20:57

    Jos malo i polovina 2019,nama devicama, nikako da dodje ta"srecna sedmica"🤭🤭🤭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA