≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Nekome će se ambicioznost isplatiti, a neko će se fokusirati samo na ljubav

Pripremite se za vrele letnje pustolovine

  • 3

Vreme je za promene i to na bolje. Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju, jer - leto je!

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop Foto: Pixabay, Shutterstock

Posao: Početkom meseca možete da očekujete loše vesti, koje će vam doneti Pomračenje Sunca u Raku. Moguće je da će te vesti ili događaji imati jak uticaj na to kojim putem će ići vaša karijera. Dobra vest je da će u istom periodu vaš vladar, Mars, ući u znak Lava i doneti motivaciju i energiju da se borite za ciljeve koje ste sebi postavili. Ovnovi koji su skoro započeli neki projekat ili planiraju da ga započnu ovog meseca, zbog uticaja Retrogradnog Merkura mogu da očekuju zastoje u drugoj polovini meseca. Pod uticajem Retrogradnog Jupitera mogli biste da preuzmete na sebe više obaveza nego što možete da podnesete, pa očekujte umor i stres, pa čak i greške koje neće biti lako ispraviti. Savetujem vam da tokom jula dobro razmislite pre nego što donesete ikakvu odluku i da ne preuzimate sve na sebe – fokusirajte se na jedan projekat. Nezaposleni Ovnovi mogu da očekuju dobro plaćen honorarni ili sezonski posao.

Ljubav: Ulazak Venere u znak Raka početkom meseca donosi lepe trenutke sa voljenom osobom. Ovnovi koji imaju porodicu treba da posvete svo slobodno vreme porodici – savetujem vam da odete na kraće porodično putovanje. U drugoj polovini meseca možete da očekujete nešto teži period. Naime, zbog uticaja Retrogradnog Merkura u Lavu počećete da se preispitujete – razmišljaćete da li je partner/ka idealna osoba za vas, a moguće je i da ćete početi da razmišljate o bivšoj ljubavi. Nemojte da se iznenadite ako vam se osoba iz prošlosti iznenada javi. Slobodni Ovnovi bi već sredinom meseca mogli da započnu emotivnu vezu sa veoma zanimljivom osobom. Moram da vas upozorim da pod uticajem Retrogradnog Neptuna nećete posmatrati stvari realno, pa je moguće da ćete veoma brzo uvideti da gajite zablude u vezi te osobe.

Zdravlje: Tokom jula možete da očekujete probeleme sa hormonima i stomakom. Vrlo je moguće da ćete morati da promenite režim ishrane. Savetujem vam da posetite nutricionistu što pre. Očekujte i pad imuniteta, pa samim tim i probleme sa virusima i infekcijama.

Na sledećoj stranici saznajte šta sve u julu očekuje Bikove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    30. jun 2019 | 21:22

    Za devicu sve tacno.Nisam mogla da verujem dok sam citala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA